Becky G Avrupa Müzik Ödülleri’ni sunacak

Becky G Avrupa Müzik Ödülleri’ni sunacak

Dünyaca ünlü şarkıcı, söz yazarı ve aktris Becky G, 3 Kasım Pazar günü İspanya Sevilla'da düzenlenecek olan 2019 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ni sunacak kişi olarak açıklandı.

Becky G sunuculuğun yanı sıra, 2019 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde aynı zamanda Ariana Grande, Camila Cabello, Halsey, Jonas Brothers ve Shawn Mendes ile birlikte ‘En İyi Pop Sanatçı’ kategorisinde yarışacak. 22 yaşındaki süper starın başarıları arasında, Billboard Latin Airplay Charts’a girmiş iki hit şarkı (‘Mayores’ ve ‘Sin Pijama’), Fox TV'nin Emmy ödüllü dizisi Empire’da konuk oyunculuk ve ‘Power Rangers’ filminde başrol oyunculuğu da bulunuyor.

 

Becky G, 2018 Latin Amerika Müzik Ödülleri’nde ‘Favori Kadın Sanatçı’ ve ‘Favori Kentsel Şarkı’ (‘Mayores’ ile) dalında iki ödül kazandı ve platformda 10 milyondan fazla takipçiye ulaştığı için YouTube’un ‘Diamond Play Button’ına layık görüldü.

 

Becky G, Katy Perry, Demi Lovato, J Balvin, Beşinci Harmony ve Jason Derulo gibi ünlü isimlerle birlikte turneye çıkarken; Pitbull, Daddy Yankee, Maluma, Anitta, Natti Natasha, ZAYN, Bad Bunny ve CNCO gibi isimlerle de ortak çalışmalara imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum