Belediye memuru çıplak poz verdi, Ülke ayağa kalktı

Belediye memuru çıplak poz verdi, Ülke ayağa kalktı

Belediye çalışanı bir kadın çıplak poz verince ortalık karıştı. 27 Yaşındaki Anna Anufriyeva adlı kadın Playboy dergisinin fotoğraf yarışmasına katılarak çıplak poz verdi.

Rusya'da devlet bürokrasisinde görev yapan Anna Anufriyeva adlı bir kadın Playboy dergisine çıplak pozlar verince ortalığı karıştırdı.

 

Rusya’nın Sibirya bölgesindeki Tümen belediyesinde çalıştığı öğrenilen 27 yaşındaki memur, Playboy dergisinin Rusya baskısı tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılmak için başvurdu.

 

poz-1.jpg

Tümen Belediyesi’nden kaynaklar, Rus medyasına yaptıkları açıklamada, erotik fotoğrafları nedeniyle Anufriyeva’nın görevden ayrılmasının talep edildiğini duyurdu.

poz-2.jpg

 

Anufriyeva ise ayrıntılarına girmemekle birlikte artık memur olmadığını duyurdu: “Ayrılma kararı verdim. Neden olduğunu tartışmak etik dışı olur. İşverenime saygı gösteriyorum ve bunu tartışmamayı tercih ediyorum.”

Anna Anufriyeva daha önce Rus toplumunu ikiyüzlülükle suçlamış ve “Neden sadece modellerin, aktrislerin, fitness eğitmenlerinin ve blogger’ların bedenlerini sergilemesine izin veriliyor” diye sormuştu.

Genç kadın, çıplak fotoğraflarını sevdiğini söyleyerek, “Uyumlu kadın bedenini bir kusursuzluk formu olarak görüyorum. Lütfen yargılamayın, sadece keyfini çıkarın” ifadelerini kullanmıştı.

Anufriyeva’nın derginin takvimine girmek için yarışmaya katıldığı belirtildi.

Tepkiler yağdı

Genç kadının çıplak fotoğraflarına halktan da ciddi tepkiler geldi.

Rus bir sosyal medya kullanıcısı, “Bizim bürokratlarımızın çıplak bedenlerinden başka sergileyecek hiçbir şeyi yok mu” sorusunu sordu.

Bir başkası ise Anufriyeva’nın “devlet memurluğuna uygun olmadığını” savundu.

Anufriyeva, daha önce de Rusya’yı terk ederek Batı’da yaşamak istediğini söylediği için eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.