Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti Instagram'dan fena dolandırıldı

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti Instagram'dan fena dolandırıldı

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, Sapanca'da sahte bungalov işletmesi tarafından dolandırıldı. Ünlü çift Instagram'dan görüp beğendikleri mekana tatil için gittiklerinde büyük şok yaşadılar.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile eşi Berk Oktay, Ramazan Bayramı'nı Sapanca'daki bungalov evlerde geçirmek istedi. Instagram'da gördükleri bir firmaya ücretin yarısını ödeyip rezervasyon yaptırdılar.

Dün sabah Sapanca'ya gittiklerinde ise dolandırıldıklarını anladılar. Sosyal medyada ilanlarını görüp beğendikleri Sapancalux Bungalov Evler’e rezervasyon yaptıran çift, Konaklama ücretinin yarısı olan 6 bin TL’yi de önceden banka yoluyla gönderdiler.

 

Fakat konuma ulaştıklarında dolandırıldıklarını anladılar. Atiksoy, "Bunlar dolandırıcı çeteymiş. Bayram günü kalktık gittik ama böyle bir yer yok" dedi ve ekledi:

 

"O paranın kat kat fazlası çıkacak sizden, rezil pislikler. Bizi dolandırmanın bedelini ödeyeceksiniz. Asla peşinizi bırakmayacağız. Telefon ettik, 'Yanlış numara' diye açtı yüzsüzler. Berk'i de beni de sosyal medyadan engellediler. İlk işimiz dava açmak olacak."

Yıldız Çağrı Atiksoy suç duyurusunda bulunup olayı mahkemeye taşıyacağını belirtti. 

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy 2 yıldır birliktelik yaşadığı oyuncu Berk Oktay ile geçtiğimiz geçen yıl şubat ayında nişanlanmış 10 Eylül'de de evlenmişti.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.