Beşiktaş Başkanı Orman hakkında ağır sözler

Beşiktaş Başkanı Orman hakkında ağır sözler

Eski Milli Futbolcu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında çok sert ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Nihat Kahveci ile Başkan Fikret Orman arasındaki gerilim tırmanıyor. Fikret Orman'ın açıklamaları üzere daha önce iki kez attığı tweetlerle gündeme oturan Nihat Kahveci, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde ''Bizden tefeci gibi para aldı'' açıklaması üzerine Nihat, 4 madde üzerinden Fikret Orman'a yüklendi ve çok sert ifadeler kullandı.

Nihat Kahveci'nin ifadeleri şu şekilde:

Fikret Orman! Üç senedir kulüp çalışanlarının kazandığı başarılarının getirisi olan paralar nerede? Kaç tane menajer ve oyuncu sana ve kulübe hukuk yoluyla dava açıp hakkını talep etmiş durumda veya hazırlığında? Taraftarın aldığı kombinelerin karşılığı nerede? Hadi bana tefeci dedin... Buna sadece gülünür. Beşiktaş‘ta tefecilik yapıyor derken bana Beşiktaş‘ta tefeciler mi var demek istiyorsun?

Fikret Orman ne demişti?

"Burak Yılmaz ile ilgili söylediklerim onun transferiyle ilgili değil. Babası bizde oynamış, kendisi de Beşiktaşlı dedim. Ben bunları her Beşiktaşlı oyuncu için söylemem. Nihat Kahveci bizden tefeci gibi para aldı. O nedenle onun için böyle şeyler söylemem. Ancak Burak Yılmaz'ın böyle bir şeyi olmadı. Söylediklerimin arkasında bir mana çıkmasın. Burak Trabzonspor'un oyuncusu." 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.