Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde ortalık karıştı! Maç berabere bitti

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde ortalık karıştı! Maç berabere bitti

Ziraat Türkiye Kupası’nın yarı final ilk maçında Beşiktaş, evinde Fenerbahçe ile berabere kaldı.Maça yumruklar damga vurdu.

Türkiye Kupasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan ilk maçta gergin anlar yaşandı.

Karşılaşmadaki ilk gerginlik ilk yarının son anlarında yaşandı. Fenerbahçe'nin korner kazandığı 44. dakikada sarı-lacivertli oyuncularla Tolgay Arslan arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçeli oyunculardan Alper Potuk, Tolgay'ı itince kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

QUARESMA KIRMI KART GÖRDÜ

Derbi mücadelesinin ilk yarısında gerginlik, ikinci yarıda daha da büyüdü. Beşiktaş yarı alanında rakibinin faulüyle Pepe yerde kaldı. Bu pozisyon sonrası iki takım oyuncuları arasında itişmeler yaşandı. Gerginliğin içinde yer alan Ricardo Quaresma, Fenerbahçeli oyuncu Josef de Souza'ya yaptığı hareket sonrası 52. dakikada kırmızı kart gördü.

Quaresma, gördüğü kırmızı kartın ardından sinirlerine hakim olamayarak De Souza'nın üstüne yürümeye çalıştı. Beşiktaşlı oyuncuların yanı sıra sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel, Quaresma'yı sakinleştirmekte zorlandı.

AYKUT KOCAMAN SAHAYA GİRDİ

Yaşanan gerginlik sonrası Fenerbahçe'den Mehmet Ekici de sarı kart gördü. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman da saha içine kadar gelerek iki takım oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı. Kocaman, sarı kartı olan Volkan Demirel ile de kısa bir görüşme yaptı.

VOLKAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Mücadelenin 77. dakikasında kırmızı kart gören isim bu kez Volkan Demirel oldu. Fenerbahçe ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonun ardından Volkan Demirel’in sert itirazları sonucunda hakem Fırat Aydınus ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösterdi. Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, Soldado’nun golü sonrasında yaptığı sevinç nedeniyle ilk yarıda sarı kart görmüştü.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşırken 2-2 beraberlikle sona eren maçta 3 kırmızı kart çıktı ve geceye saha içinde yaşanan olaylar damga vurdu.

Geçtiğimiz hafta sonu ligde karşı karşıya gelen iki ekibin maçında siyah beyazlılar mücadeleyi 3-1 kazanmış ve şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet elde etmişti.

Türkiye Kupası mücadelesi ise son derece çekişmeli başlarken 14. dakikada Alvaro Negredo’nun golüne, 17. dakikada bir başka İspanyol golcü Roberto Soldado yanıt verdi ve skor 1-1’e geldi.

Fenerbahçe, 45+2’de Şener Özbayraklı’nın sürpriz golüyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayan taraf oldu.

Beşiktaş ise 82. dakikada Anderson Talisca’nın ayağından bulduğu golle durumu 2-2’ye getirirken kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.