Beşiktaş İbrahimovic ile anlaştı mı?

Beşiktaş İbrahimovic ile anlaştı mı?

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Sivasspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. İşte ayrıntılar;

Beşiktaş devre arası transfer döneminde ilk olarak Hırvat defans oyuncusu Vida’yı kadrosuna kattı. Siyah – Beyazlı takım için flaş bir transfer iddiası daha geldi.

Eski hakem Erman Toroğlu, forvet oyuncusu Cenk Tosun'un İngiliz kulüplerine iyi paraya satılması halinde Başkan Fikret Orman'ın İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'i transfer edeceğini ileri sürdü.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Cenk'in satılması durumunda Zlatan Ibrahimovic'i kadroya katmak istediği iddia edildi.

A Spor'da konu hakkında açıklama yapan Erman Toroğlu, "Fikret Orman demiş ki, Cenk'i iyi paraya satarsam, Ibrahimovic'i getireceğim demiş. Bunun geldiği yer, iyi bir yer. Gaz mı, balon mu, bilemem" ifadelerini kullandı.

Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve sakatlıktan yeni kurtulan 36 yaşındaki Ibrahimovic, bu sezon 6 maçta 1 gol attı.

Toroğlu'nun bu iddiasının hemen ardından çok sayıda Beşiktaş taraftarı, Zlatan Ibrahimovic'in son paylaşımının altına 'Come to Beşiktaş' yorumlarını yazmaya başladı. Ibrahimovic'in paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yazıldı.

ibo.jpgsiyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.