Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Milli Takım’la anlaşan Şenol Güneş ve siyah beyazlı kulüpte kiralık olarak forma giyen Adem Ljajic hakkında açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, beIN SPORTS’a gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Şenol Güneş’in Milli Takım’la anlaşması nedeniyle Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün kim olacağı ve Adem Ljajic’in geleceği hakkında sorulan soruları yanıtladı.

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI

Milli Takım’la 1 Haziran’da itibaren geçerli olmak üzere anlaşan Şenol Güneş’le ilgili konuşan Fikret Orman, "Şenol hocamızın gitmesi olağanüstü gibi gözüküyor ancak bunlar olabilen şeyler. Sezon sonu itibarıyla kendisi milli takıma gidiyor. Bizim işimiz de Beşiktaş'ı başarılı kılmak. Yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

ADEM LJAJIC BEŞİKTAŞ'TA KALACAK MI?

Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Adem Ljajic için sorulan soruya ise, gelecek sezon Beşiktaş’ta olacağını söyledi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Şenol Güneş’in ardından gelecek teknik direktörün kim olacağının sorulması üzerine ise, geçmişte takımı çalıştırmış biri ya da geçmişinde Beşiktaş olan birinin de gündeme gelebileceğini söyledi. Önemli olanın Beşiktaş’ı taşıyabilecek bir isim olması gerektiğini vurgulayan Fikret Orman, “yerli de olabilir yabancı da” şeklinde konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.