Beşiktaş'a Antalyaspor çelmesi:1-2

Beşiktaş'a Antalyaspor çelmesi:1-2

Verilen aranın ardından Süper Lig'de Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş maçtan mağlup ayrıldı. Antalyaspor'un gollerini 15.dakikada Sinan Gümüş, 35.dakikada Amilton Minervino Da Silva atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 68.dakikada Adem Ljajic kaydetti.

Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Antalyaspor kozlarını paylaştı.

 

Beşiktaş; Ersin, Gökhan, Vida, Ruiz, Rıdvan, Elneny, Diaby, Atiba, Boateng, Boyd, Güven ile; Antalyaspor; Boffin, Podolski, Kudryashov, Fredy, Amilton, Celustka, Nazım, Sinan, Jahovic, Hakan, Veysel ilk 11'leri ile oyuna başladı.

 

6. dakikada Ruiz'in pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Rıdvan Yılmaz'ın şutunda meşin yuvarlak üstten az farkla dışarı gitti.

15. dakikada Fraport TAV Antalyaspor 1-0 öne geçti. Ceza sahasında topu boşta bulan Amilton'un vuruşunda top kaleciden geri döndü. Pozisyonu takip eden Amilton'un arka direğe ortaladığı topu Sinan Gümüş müsait pozisyonda kafayla ağlara gönderdi: 0-1

34. dakikada Jahovic'in ceza sahası dışından şutunda top üstten auta çıktı.

35. dakikada Fraport TAV Antalyaspor 2-0 öne geçti. Podolski'nin pasıyla soldan ceza sahasına giren Amilton düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-2

 

Mücadelenin ilk yarısı Fraport TAV Antalyaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

2.YARI DEĞİŞİKLİKLERLE BAŞLADI

Maçın 2. yarısına Beşiktaş oyuncu değişiklikleri yaparak başladı. 2-0'lık skorla geride olan Kara Kartal'ın teknik patronu Sergen Yalçın, Adem Ljajic'i ve N'koudou'yu sahaya sürdü. Siyah Beyazlılar'da kenara gelen isimler ise Güven Yalçın ve Diaby oldu.

 

ANTALYASPOR DİREĞE TAKILDI

Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan taraf Akdeniz ekibi oldu. 46. dakikada Antalyaspor'da Sinan Gümüş'ün ceza yayı üzerinden çektiği şut üst direkte patladı. 

Maçta dakikalar 50'yi gösterdiğinde bu kez tehlikeli gelen taraf Beşiktaş oldu. Gökhan Gönül'ün ortasını altı pasın sol çaprazında kontrol eden N'Koudou iyi bir vuruş yapamayınca net fırsat kaçtı.

 

Karşılaşmanın 3. sarı kartı 52. dakikada Antalyaspor'dan Veysel Sarı'ya çıktı. Tecrübeli savunmacı Boateng'e yaptığı hareket sonrası kartla cezalandırıldı. 

 

Antalyaspor'da Fedor Kudryashov, Tyler Boyd'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Maçın bu dakikalarında kartların sayıları arttı.

 

BEŞİKTAŞ BOYD'A TAKILDI

Beşiktaş'tan üst üste ataklar geldi bu dakikalarda. Mücadelenin 53. dakikasında ceza sahasının sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Boyd'un vuruşunu Boffin ayaklarıyla kornere çeldi.

 

Antalyaspor ilk oyuncu değişikliğini 57. dakika zorunlu bir şekilde gerçekleştirdi. Kırmızı Beyazlılar'da oyuna devam edemeyen Fredy'nin yerine Ufuk Akyol oyuna dahil oldu. 

 

Karşılaşmanın 64. dakikasında Beşiktaş'ta Victor Ruiz, rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Ümit Öztürk tarafından sarı kartla cezalandırıldı. 

Maçta dakikalar 66'yı gösterdiğinde Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan oyuna bir kez daha müdahale geldi ve 2 oyuncu değişikliği birden gerçekleştirdi. Boyd ve Boateng kenara gelen isimler olurken, Umut Nayir ile Lens oyuna girdi. 

67. dakikada bu kez oyuncu değişikliklerine giden taraf Antalyaspor oldu. Akdeniz ekibinde Nazım Sangare ve Sinan Gümüş kenara gelirken, Bünyamin Balcı ve Mukairu oyuna giren isimler oldu.

 

LJAJIC BEŞİKTAŞ'IN TEK GOLÜNÜ ATTI

 Mücadelenin 68. dakikasında Beşiktaş'ta Adem Ljajic topu ağlara gönderen isim oldu ve maçta skor 2-1'e geldi. Kale önünde Lens'in pasıyla topla buluşan Ljajic'in tek vuruşu ağları havalandırdı. Ljajic böylece bu sezon Süper Lig'deki 4. golünü attı. Goldeki asisti yapan isim ise oyuna sonradan dahil olan Lens oldu.

 

Maçın 77. dakikasında Beşiktaş son oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi. Genç oyuncu Rıdvan kenara gelirken, oyuna giren isim Caner Erkin oldu.

 

BEŞİKTAŞ DİREKLERİ GEÇEMEDİ

Maçın 84. dakikasında Beşiktaş bir kez daha net pozisyondan yararlanamadı. Ljajic'in ortasına Vida'nın kafası üst direkten döndü, ardından bir kafa daha vuran Vida'nın şutunu bu defa Boffin parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

Antalyaspor 85. dakikada peş peşe oyuncu değişikliklerini gerçekleştirdi. Podolski ile Jahovic kenara gelen isimler oldu. Oyuna dahil olan isimler ise Yekta Kurtuluş ile Gustavo Blanco oldu. 

90+1. dakikada Beşiktaş'ta Domagoj Vida, Amilton'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

 

Sergen Yalçın yönetimindeki Kara Kartal, 2. yarıda rakibine oranla üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği kadar gol atamayınca sahadan 2-1'lik yenilgiyle sahadan ayrıldı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.