Beşiktaş’a derbi öncesi kötü haber

Beşiktaş’a derbi öncesi kötü haber

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih karşısında talihsiz bir mağlubiyet alan ve hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisine hazırlanan Beşiktaş’a bir kötü haber daha geldi. İşte ayrıntılar;

Beşiktaş’ta üst üste alınan kötü sonuçların ardından moraller bozuldu. Teknik direktör Şenol Güneş ise oyuncularını derbi maçına konsantre etmeye çalışıyor.

PFDK ise, Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor'a konuk olduğu maçta sarı kart görerek Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Anderson Talisca'nın gördüğü sarı kartın iptal edilmesi yönündeki başvuruyu reddetti.  Buna göre Brezilyalı yıldız futbolcu pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak derbide forma giyemeyecek. Ayrıca maç sonrası Beşiktaş'ta antrenör Şeref Çiçek'e de bir maç ceza verildi.

PFDK ayrıca Fenerbahçe’ye çirkin ve kötü tezahürattan ötürü bu sezon olayın 6. kez tekrarlanması nedeniyle 250 bin TL para cezası verdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e açıklamalarından dolayı ihtar verilirken Kasımpaşa maçı sonrası Galatasaray’ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlardan dolayı kulübe 100 bin TL para cezası verildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.