Beşiktaş’ın eski yıldızından Babel'e pamuk şeker benzetmesi!

Beşiktaş’ın eski yıldızından Babel'e pamuk şeker benzetmesi!

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma’nın  Galatasaraylı Ryan Babel’e yaptığı 'pamuk şeker' göndermesi sosyal medyada gündem oldu. Pascal Nouma, Babel’i eleştirerek “Gazoz olma efsane ol” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel'e Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma'dan olay gönderme.  Galatasaray'ın dün oynadığı Real Madrid maçı öncesinde 2 yıl formasını giydiği Beşiktaş'ın Liverpool'a Şampiyonlar Ligi'nde 8-0 yenildiği maçı Instagram hikayesinde paylaşan ve Beşiktaş taraftarının tepkisine neden olan Babel aldığı tepkiler üzerine bu paylaşımını kaldırmıştı.

Fakat Siyah-Beyazlı takımında forma giymiş eski futbolcu Pascal Nouma, Babel'in bu paylaşımını unutmadı ve 6-0 ile sonuçlanan Real Madrid maçının ardından Babel'in imajına da gönderme yaparak, "Günaydın, pamuk şeker bugün bişey yazmış mı" paylaşımında bulundu. Nouma'nın paylaşımı Beşiktaş taraftarından binlerce beğeni ve rt aldı.

Hatırlanacağı gibi 6 Kasım 2007 tarihinde oynanan maçta Liverpool forması giyen 32 yaşındaki, o karşılaşmada oyuna 63. dakikada girerek 78 ve 81. dakikalarda Beşiktaş filelerine 6 ile 7. golleri atmıştı. Babel tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı silmişti.

İşte o paylaşım;

seker-min.jpg

"GAZOZ OLMA, EFSANE OL"

Beşiktaş'ın eski yıldızı Instagram hesabından da Babel'e gönderme yaptı. Nouma, "Camialar kalıcıdır, iz bırakmak, efsane olmak istiyorsan formasını giydiğin, ekmeğini yediğin takıma saygılı olmalısın. Bugün Beşiktaş’ta oynarsın, yarın Fenerbahçe, Galatasaray veya Real Madrid’de... Bu senin tercihindir. Profesyonelsen gereğini yapmalısın, yapmazsan bugün olduğu gibi rezil olursun. Gazoz olma efsane ol." ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.