Beşiktaşlı futbolcu Dele Alli uyuşturucu partisinde!

Beşiktaşlı futbolcu Dele Alli uyuşturucu partisinde!

İngiltere’de bulunan yıldız oyuncunun fotoğrafı görenleri şoke etti. 27 yaşındaki oyuncunun oturduğu masada yüksek alkol oranlı içki şişeleri, çiğneme tütünleri ve oyun kartları göze çarptı.

İngiltere Premier Lig ekibi Everton’dan Beşiktaş’a kiralık olarak transferi dünya çapında ses getiren ancak performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşatan Dele Alli’nin son görüntüleri siyah beyazlı camiayı şoke etti.

Sakatlığı nedeniyle en az 10 hafta sahalardan uzak kalacağı iddia edilen yıldız oyuncu, tedavi için gittiği ülkesi İngiltere’de alkol ve tütün ürünleri dolu bir masada arkadaşlarıyla eğlenirken görüntülendi.

Daily Mail’in haberine göre, Alli’nin bulunduğu masada yüksek alkol içeren içki şişeleri, çiğneme tütünleri ve oyun kartları göze çarptı.

 

KEYİF VERİCİ-UYUŞTURUCU MADDE

 

Ünlü İngiliz gazetesinin yayınladığı fotoğrafta en dikkat çekici ayrıntı ise Dele Alli’nin bir balon aracılığıyla ‘güldüren gaz’ olarak da bilinen ve bir eğlence ilacı olan nitro oksitle görüntülenmesi oldu. 27 yaşında yıldız oyuncunun keyif verici bir madde olan nitro oksiti kullandığı öne sürüldü.

 

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Giresunspor galibiyetinin ardından yaptığı basın toplantısında Dele Alli'yle ilgili şunları söylemişti:

 

"Dele Alli'yi konuşacak durumda değiliz. Dele konusunu pas geçiyorum. Hayırlısı olsun. Ben de dahil kulübün görevlisiyiz. Hepimiz gelip gideriz, önemli olan kulübün iyi olması."

 

EN SON ŞUBAT'TA OYNADI

 

Beşiktaş'ta son olarak Antalyaspor karşısında forma giyen Dele Alli, Şubat ayından beri sahaya çıkmadı. İngiliz oyuncu, bu sezon Beşiktaş formasıyla 15 maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti. 26 yaşındaki oyuncunun Everton ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.