Beşiktaş’ta deprem! Fikret Orman seçim kararı aldı

Beşiktaş’ta deprem! Fikret Orman seçim kararı aldı

Son Dakika… Beşiktaş Başkanı Fikret Orman görevden ayrılıyor mu? Beşiktaş Kulübü'nün başarılı başkanı Fikret Orman seçim kararı aldı. İşte ayrıntıları;

Siyah – Beyazlı Kulübün Başkanı Fikret Orman Divan Kurulu Toplantısı'nda flaş bir açıklama yaptı ve Beşiktaş seçime gidiyor.

İşte Fikret Orman’ın ilk açıklamaları:

Beşiktaş'ta çok zor bir sürece giriyoruz. Bu zor süreci yönetmek için heyecanı artırmamız lazım. 6 sene içinde hepimiz yorulduk. Silkelenmeye ihtiyacımız var. Yönetim kurulunu yenilemek için seçime gitme kararı alacağım. Yeniden mücadele için seçime gideceğim. Aday olmak isteyenler açıklasın.

İsteyen herkes aday olabilir. Kamuoyuna ne söylemek istiyorsa, gelir konuşur. Çok radikal kararların alınması lazım. Bunları da ancak gücünü tam olarak almış bir yönetim kurulu ile yapabiliriz. Kısa süre içerisinde seçime gidiyoruz.

Şimdi geldiğimiz noktada evet, kriz var. Bu krizi ben yaratmadım. Biz bir ülkenin içindeki bir kurumuz. Bunu yöneteceğiz tabii ki, bizim işimiz bu. Alacağımız radikal kararlarla bu işi yöneteceğiz ancak bu irade gerektiriyor.

Taraftarlar bana yazıyor şunu al başkan, bunu al başkan. Cep telefonuma devamlı mesaj atıyorlar. Genç arkadaşlar. Herkeste akıl var, bizde yok. Biz bilmiyoruz sanki kimi alacağımızı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.