Beşiktaş’ta forvete sürpriz isim!

Beşiktaş’ta forvete sürpriz isim!

Cenk Tosun’u İngiliz ekibi Everton’a satan Siyah – Beyazlı takımda forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak taraftarı heyecanlandıracak bir isim gündeme geldi ve görüşmeler başladı. İşte haberin ayrıntıları;

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi yıldız bir forvet transferi için dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, Cenk Tosun’un takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet hattına Şampiyonlar Ligi’nde ve en önemlisi Süper Lig’de hazır halde oynayabilecek bir golcü transfer edilmesini istiyor.

Beşiktaş'ta forvet arayışları devam ederken Portekiz basınından flaş transfer haberi geldi. Ojogo Gazetesi, Beşiktaş’ın yıldız futbolcu Seydou Doumbia'yı kiralamak istediğini yazdı.

Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor yöneticileri arasında Vagner Love pazarlığı sürerken Portekiz basınında dikkat çeken bir iddia yer aldı.

Ojogo gazetesi Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon'da forma giyen Seydou Doumbia için transfer teklifinde bulunduğunu öne sürdü. Haberde, Sporting Lizbon'un santrfor Fredy Montero’yu kadrosuna kattığı hatırlatıldı. Doumbia’nın artık teknik direktör Jorge Jesus’un planlarında yer almadığı aktarıldı.

Bu sezon Sporting'de 17 resmi maçta forma giyen Seydou Doumbia 7 gol attı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.