Beşiktaş’ta Yunus Mallı bombası

Beşiktaş’ta Yunus Mallı bombası

Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada bitiren ve beklentileri karşılayamayan Beşiktaş’ta gözler transfere çevrildi. İşte ayrıntılar;

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kaçıran fakat Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi.

Teknik direktör Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde takımdan ayrılacak ve gönderilecek futbolcuların yerine transfer istedi. Şenol Güneş’in listesinin başında Trabzonspor’dan Burak Yılmaz ve Wolfsburg’dan Yunus Mallı geliyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yunus Mallı’nın abisi İlhan Mallı ile bir araya geldi ve yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak istediğini resmen iletti.

İlhan Mallı da kardeşinin Türkiye'de oynamak istediğini ama bu konuda Wolfsburg'la görüşmesi gerektiğini Başkan'a iletti. Bu sezon Wolfsburg formasıyla 37 maça çıkan yıldız oyuncu, 6 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.  Beşiktaş yönetiminin oyuncudan olumlu yanıt almasından sonra en kısa zamanda kulüple görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.