Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan Töre'den Fikret Orman hakkında sert ifadeler

Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan Töre'den Fikret Orman hakkında sert ifadeler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün katıldığı televizyon programında Tolga Zengin ve Gökhan Töre’nin gelecek sezonda takımda olmayacaklarını açıklamıştı. Gökhan Töre’den konuya ilişkin açıklama geldi.

8 Ağustos 2014 tarihinde Rusya’nın Rubin Kazan takımından Beşiktaş’a transfer olan, geldiği ilk sezonlarda büyük beğeni toplayan ancak son yıllarda geçirdiği sakatlıklar ve düşen performansı nedeniyle takımda forma şansı bulamayan Gökhan Töre, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın dün yaptığı açıklamayla, gelecek sezon takımda yer almayacak. Fikret Orman’ın sözlerinin ardından Gökhan Töre’den bugün açıklama geldi.

27 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, ‘gelecekteki büyük yeteneklerin bu gibi haksızlıklara uğramaması nedeniyle, haklarını aramaya ön ayak olmak, bir örnek teşkil etmektir’ ifadeleri yer aldı.

Fikret Orman’ın dün yaptığı konuşmayı hatırlatan Gökhan Töre, röportajın akıllarda var olan sorulara yenilerini eklediğini ve oldukça basit bir röportaj olduğunu söyledi.

Fikret Orman’ın ‘Oynamadan para kazanmak istedi. Ne yapalım? Biz de saygı duyduk’ sözünü hatırlatan Gökhan Töre, bu sözlerin iftira olduğunu vurguladı.

Gökhan Töre açıklamasında, Beşiktaş Yönetimi’nin kendisine, ‘Tüm alacaklarını bırak ve yurt dışına git, Türkiye’de kalacaksan da Fenerbahçe ve Başakşehir’e gidemezsin’ dediğini belirtti.

Gökhan Töre açıklamasının devamında, Beşiktaş taraftarından haklarını helal etmesini istedi.

İşte Gökhan Töre’nin sosyal medyadan yaptığı açıklamalar:

gokhan-tore-1.jpggokhan-tore-2.jpggokhan-tore-3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.