Beşiktaş’tan flaş Burak Yılmaz açıklaması

Beşiktaş’tan flaş Burak Yılmaz açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Burak Yılmaz transferine ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Trabzonspor’un geçen sezon başında Çin ekibinden transfer ettiği Burak Yılmaz, bu sezon ligde attığı gollerle adından sıkça söz ettirdi ve 32 yaşında olmasına rağmen birçok kulübün dikkatini çekti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Şenol Güneş’in ısrarla takımında görmek istediği Burak Yılmaz’ın transferine ilişkin açıklamalar yaptı. Trabzonspor ile sözleşmesi devam eden Burak Yılmaz hakkında konuşan Fikret Orman, futbolcunun kendisinin de babasının da Beşiktaşlı olduğunu ifade etti.

Geçen sezon adı gündeme gelen ancak taraftar baskısıyla alınmadığı yönünde haberler çıkan Burak Yılmaz konusuna açıklık getiren Başkan Fikret Orman, "Burak Beşiktaşlı, babası da Beşiktaşlı ve gittiği kulüplerde bunu saklamayan bir futbolcu. Geçen yıl taraftar istemedi diye almamazlık yapmadık. Kendi irademize göre takımı yönetiyoruz. Şu anda da takımının sözleşmeli futbolcusu" açıklamasında bulundu.

Bilindiği üzere bu sezon birçok maça sakat sakat çıkan Burak Yılmaz oynadığı 25 maçta 23 gol attı ve gol ortalaması en yüksek futbolcu oldu. Burak Yılmaz’ın ardından gol ortalaması en yüksek futbolcu Galatasaray’ın yıldızı, Süper Lig’in 29 golle kralı Gomis oldu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.