Beşiktaş’tan Fulham’a kiralanan Ryan Babel ilk golünü attı

Beşiktaş’tan Fulham’a kiralanan Ryan Babel ilk golünü attı

Ara transfer döneminde Beşiktaş’tan Fulham’a kiralanan Ryan Babel, ilk golünü bu akşam oynanan maçta West Ham United’a karşı attı. Karşılaşmanın henüz 3’üncü dakikasında takımını öne geçiren Babel, gol sonrası büyük sevinç yaşadı.

Premier Lig’in 27’inci haftasında West Ham United ile Fulham karşı karşıya geldi. Beşiktaş’tan Fulham’a kiralanan Ryan Babel, takımını 1-0 öne geçirdi ve Premier Lig’de bu sezon ilk golünü kaydetti. Karşılaşma West Ham United’ın 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Bu maçın ardından kümede kalma mücadelesi veren Fulham’ın en yakın rakibi ile olan puan farkı 7’de kaldı.

West Ham United’a galibiyeti getiren goller, 29’da Hernandez, 40’ıncı dakikada Diop ve 90+1'de Michail Antonio'dan geldi. Fulham’ın tek golünü ise 3’üncü dakikada Ryan Babel kaydetti.

ryan-babel.jpg

Beşiktaş’tan geçtiğimiz sezon Fulham’a transfer olan Fabri ise bu maçta yedek kulübesinde yer aldı.

RYAN BABEL’İN İLK GOLÜ

Beşiktaş’tan ara transfer döneminde Fulham’a kiralanan Ryan Babel, yeni takımıyla bu sezon 5 maçta sahada yer aldı ve West Ham United maçında ilk golünü atmış oldu. Ryan Babel daha önce Premier Lig’de Liverpool formasıyla 146 maça çıkmış ve 22 gol kaydetmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.