Biden’dan korkutan açıklama: Tek alternatif 3’üncü dünya savaşı

Biden’dan korkutan açıklama: Tek alternatif 3’üncü dünya savaşı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı devam ederken, yaptırımlar konusunda yeni açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Joe Biden, 3. dünya savaşı seçeneğini gündeme getirdi.

Politika yorumcusu Brian Tyler Cohen'e röportaj veren ABD Başkanı Joe Biden'dan yeni açıklamalar geldi. Biden, Rusya'nın uzun vadede ekonomik ve politik anlamda ciddi bedeller ödeyeceğini yineledi...

Sosyal medyada etki alanı yüksek videolar yayınlayan aynı zamanda aktör olan Amerikalı Brian Tyler Cohen, ABD Başkanı Joe Biden ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Cohen'in youtube kanalına konuşan ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna-Rusya kriziyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Rusya-Ukrayna kriziyle ilgili olarak konuşan Biden, önlerinde bulunan iki seçenekten biri Rusya ile dünya savaşına girmek diğeri ise ülkenin uluslararası hukuka aykırı davrandığından emin olarak, sonunda bunu yapmış olmanın bedelini ödetmek olduğunu dile getirdi.

İkinci seçeneğin uygulamaya konulduğunu anlatan Biden, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"UZUN DÖNEMDE ÇOK CİDDİ BEDELLER ÖDEYECEK"

Rusya'ya uygulanacak olan yaptırımlar oldukça geniş. Hem Ekonomik hem de politik alanda. Bunların hemen etkisini görmek zor. Rusya uzun dönemde ciddi bedeller ödeyecek. Sadece Avrupa'da değil Asya Pasifik dahil başka yerlerde de bunun etkisini görecek.

"PUTİN'İN İSTEDİĞİNİN TERSİ ADIMLAR GELDİ"

Hedefim NATO-Avrupa'yı tutmak. Putin NATO'yu öngöremedi. Finlandinya ve İsveç'e bakın. Putin'in istediğinin tam tersi adımlar geldi.

"ÖNÜMÜZDEKİ 10 YIL BÜYÜK DEĞİŞİMLER GÖRÜLECEK"

Ukrayna'ya savunma ve ekonomik odaklı yardımlar sağlıyoruz. Dünyada her beş nesilde bir meydana gelen köklü değişimler var. Önümüzdeki 10 yıl içinde bilim ve teknoloji alanında son 50 yılda gördüğümüzden daha fazla değişim ve gelişmelere tanıklık edeceğiz...

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.