Bill Gates'ten felaket senaryosu: '10 milyon insan ölecek' dedi! Bir saat sonra kötü haber geldi

Bill Gates'ten felaket senaryosu: '10 milyon insan ölecek' dedi! Bir saat sonra kötü haber geldi

Bill Gates, Koronavirüs (Covid-19) hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gates virüs salgınının Afrika'ya ulaşması durumunda 10 milyon insanın öleceğini söyledi.

Dünya devi Microsoft'un kurucusu, yazılımcı ve küresel sağlık öncüsü Bill Gates, geçtiğimiz günlerde ABD'nin Seattle kentinde katıldığı bir etkinlikte, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılmaya devam den coronavirüs (Covid-19) hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsün Sahra Altı Afrika'ya ulaşması halinde büyük bir felaketin yaşanacağını söyleyen Gates, 10 milyon insanın öleceğini dile getirdi.

 

'EBOLA'DAN ÇOK DAHA FAZLA ENDİŞE VERİCİ'

 

Bölgedeki sağlık hizmetlerinin ve altyapının yetersizliğinden bahseden Bill Gates, koronavirüsün Ebola'dan çok daha fazla endişe verici olduğunu söyledi.

Covid-19'un 1957'deki Asya Gribi (H2N2) gibi öldüren bir salgın olduğunu belirten Gates, bağışıklık sistemimizin de buna hazır olmadığını kaydetti.

Gates'in Afrika için yaptığı uyarıdan birkaç saat sonra, Mısır'da ilk koronavirüs vakası görüldü. Kahire yönetimi, Çinli bir turistte virüse rastlanıldığını açıkladı.

Asya Gribi, 1957 yılında Çin'den başlayarak, Uzak Doğu'ya daha sonra da Avustralya, Amerika ve Avrupa kıtasına yayılmış olmasından ötürü bu adla anılmaktadır. Asya gribinden ölenlerin sayısının 2 milyon olduğu tahmin ediliyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

Bill Gates 6 ay önce Corona virüsün patentini alıp sonra simülasyon yaptırmış

Bill Gates 6 ay önce Corona virüsün patentini alıp sonra simülasyon yaptırmış

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.