Billur Kalkavan: "Her çocuk doğuranda bir ego"

Billur Kalkavan: "Her çocuk doğuranda bir ego"

Ünlü sunucu Billur Kalkavan, yaptığı bir röportajda anne olan kadınlar hakkında konuştu, sosyal medeyada bir anda gündem oldu.

Billur Kalkavan: "Her çocuk doğuranda bir ego... Böyle bir trip... Şurdaki kedi-köpek- kuş, hepsinin yavrusu oluyor. Hiç kasılanını görmedim. Anne olmak çok matah bir şey değil" dedi.

 

Oyuncu Billur Kalkavan, YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Kadınca programının konuğu oldu. Programda "Anne olmak çok matah bir şey değil" diyen Kalkavan'ın açıklamaları Twitter'da trend oldu. Kalkavan'ın sözlerine destek verenlerin yanı sıra birçok kişi de eleştirdi.

 

"SİZ PÖRTLETİN SONRA DADININ ELİNE VERİN"


Programda samimi açıklamalar yapan Kalkavan, çocuk doğurma hakkında şunları söyledi: "O zamanlar benden 12 yaş küçük bir sevgilim vardı. Ama çocuk öyle ezbere yapılacak bir şey değil. Çocuğu doğurmadan önce kendini ve maddi durumu ölçüp tartacaksın. Bana 'Siz çocuk sevmiyorsunuz' diyorlar, çok sevdiğim için çocuk doğurmamış olabilir miyim? Siz böyle düşüncesizce pörtletin. Sonra verin bir tane dadının eline işe dönün hemen. Ondan sonra uykusuz giden cadı gibi gidin işe sinir hastası olarak. Öyle insanlar gördüm, geceleri evinde uyumuyor falan.

 

"ARSIZ, TERBİYESİZ ÇOCUK KOŞUŞTURUYOR ETRAFTA"


Sen de evinde kalıp çocuğuna baksaydın. Ondan sonra buna çocuk yapmak deyin. Arsız, terbiyesiz, ciyak ciyak bir sürü çocuk koşuşturuyor etrafta. Hayatta hiçbir şey bilmiyorlar, biz anne babamızdan öğrendik her şeyi. Eğitim evde öğrenim okuldadır. Eğitim yoksa öğrenimle olmuyor. Her çocuk doğuran da bir ego, yürüyüş değişiyor şöyle bir trip, görüyorum.
 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.