‘Bir Demet Tiyatro’ ile yeniden

‘Bir Demet Tiyatro’ ile yeniden

Ekranlara geldiği 1995 yılından bu yana milyonlarca izleyicinin gönlüne taht kuran Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın unutulmaz tiplemeleriyle dolu komedi programı ‘Bir Demet Tiyatro’ eski bölümleriyle ekrana geri dönüyor

90'lı yılların en sevilen ve en çok izlenen komedi programlarının başına Bir Demet Tiyatro geliyordu. Sonraki dönemlerde ortaya çıkan, tiyatro sahnesinden ekranlara uzanan komedi anlayışının da öncüsü olmuştu. 1995- 2002 yılları arasında yayınlanan, Daha sonra 2006'da tek sezon olarak yine karşımıza çıkan yapım, en baştan, eski bölümleriyle geri dönmeye hazırlanıyor. Müjdeli haberi Star TV bir fragmanla duyurdu ve 13 Haziran'da ilk bölümün yayınlanacağını bildirdi.

Daha sonradan ülkenin en önemli oyuncuları arasına giren, birçoğunun ilk önemli projesi olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Ozan Uygun, Engin Günaydın, Birsu Demir, Zerrin Sümer, Serhat Özcan, Erdal Tosun, Deniz Özerman, Altan Erkekli, Şebnem Dönmez, Özge Özberk, Ata Demirer ve Pelin Körmükçü gibi isimler bulunuyor.

 

Toplam 8 sezon boyunca Star TV'de yer alan proje, daha sonra tek sezonluk ATV'de yer almıştı ve 2007 yılında yayın hayatını tamamen sonlandırmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de Bir Demet Tiyatro özel bölümü izleyiciyle buluşmuştu.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.