Manşetler
Günün Haberleri
Arşiv
Sitene Ekle
Siyaset Cafe
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Tarih
  • Magazin
  • İstanbul 10 °C
24
18:35 Trump'tan Yeni Provokasyon: Hürmüz'ü Açmak İçin Dünyayı Savaşın İçine Çekiyor
15:09 Türkiye'de Kadınlar Erkeklerden 5,2 Yıl Daha Uzun Yaşıyor!
14:24 Türkiye'de Okul Şiddeti Neden Yükseliyor?
12:01 İnanılmaz Skandal: Süleymancılar Sakat Atı Kesip Vatandaşa Yedirdi
17:38 Aşırı Ekran Süresi ​​​​​​​Çocukların Çene Ve Diş Sağlığını Bozuyor!
16:57 Türkiye Bir Değerini Daha Kaybetti: ilber Ortaylı Vefat Etti
14:19 Alarm Veren Rapor: İstanbulluların Yarısı Kredi Kartı Borcunu Ödeyemiyor
11:18 Yüksek Ateşli Çocuklarda Ebeveyn Hataları: Sık Yapılan 7 Hata ve Çözümleri
10:46 Karaman'da, Mehmet Akif Ersoy Anmasında İstiklal Marşı'mızı Arapça Okudular
18:11 Ekran Eşliğinde Yemek Yemek Duygusal Çöküşe Sebep Oluyor!
Günün tüm haberleri
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. GÜNCEL
  4. Bir oturuşta 7 kilo aldı!

Bir oturuşta 7 kilo aldı!

Antalya'da 21 yaşındaki Ceren Yılmaz, katıldığı bir yarışmada 255 çöp şiş yedi. Yarışma sonrası 7 kilo alan Yılmaz, cep telefonu, çeyrek altın ve 5 ay boyunca ücretsiz yemek kazandı.
YAYINLAMA: 02 Ağustos 2018 Perşembe 21:41
GÜNCELLEME: 00 0000 Salı 00:00
Bir oturuşta 7 kilo aldı! 1 16

Antalya'da üniversiteli Ceren Yılmaz, bir et restoranının düzenlediği yarışmada 23 dakikada 255 çöp şiş, 3 bardak ayran, 2 bardak su, 1 tabak salata, 1 lavaş ekmek yedi.
 

Bir oturuşta 7 kilo aldı! 2 26

Et restoranına olan ilgili artırmak isteyen bir işletmeci, 45 dakikada 200 çöp şiş yiyebilen kadın müşterisine 5 bin 500 TL değerinde bir cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay boyunca restoranda ücretsiz yeme hakkı vereceğini duyurdu. Erkeklerde ise yaerışmayı kazanma şartı olarak 301 çöp şiş şartı kondu.

Bir oturuşta 7 kilo aldı! 3 36

Üniversite öğrencisi Ceren Yılmaz da yarışmaya katılmak için restorana geldi. Minyon yapısı nedeniyle 200 çöp şiş yiyemeyeceği düşünülen Yılmaz, tartıya çıkarılarak kilosuna bakıldı. 40 kilogram gelen Yılmaz'ın hiç şansı olmadığını düşünen restoran sahibi İlyas Demir, "200 şişi yersen sana 4 ay değil, 5 ay boyunca ücretsiz yeme hakkı vereceğim" dedi. Ardından çöp şişler Yılmaz'a ikram edildi. 23 dakikada 255 çöp şiş, 3 bardak ayran, 2 bardak su, 1 tabak salata, 1 lavaş ekmek yiyen ve çay içen Ceren Yılmaz, hediyelerin sahibi oldu. 4 kilogramlık kuzu etinden yapılan çöp şişleri yiyen Ceren, tartıya çıktığında 47 kilogram olduğunu gördü.

Bir oturuşta 7 kilo aldı! 4 46

Yarışmaya katılmak istediğini, anlatınca yakınlarının dahi bu işi yapamayacağını söylediğini kaydeden Yılmaz, kendisinden emin olduğunu belirtti. Yemek yemeyi çok sevdiğini ve insanın sevdiği şeylerde başarılı olabileceğini aktaran Yılmaz, "Herkes 'yapamazsın' dedi. Ama ben kendime güveniyordum, başardım. Şişler önüme konulduğunda hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Midem çatlar mı diye çok korkmuştum" ifadelerini kullandı.

Bir oturuşta 7 kilo aldı! 5 56

Ceren Yılmaz'a dair tüm tahminlerinin alt üst olduğunu ve çok yanıldığını aktaran restoran sahibi İlyas Demir ise, "İlk çöp şişi eline alır almaz kafasını gömdüğünü gördüm. Sanki hiç yemek yememiş gibiydi. O an anladım hepsini yiyeceğini" dedi.

 

Bir oturuşta 7 kilo aldı! 6 66

Kadınlarda 350, erkeklerde 400 çöp şiş yiyebilene ise 3 tekerli kapalı kasa elektrikli motosiklet vereceğini de duyuran Demir, Antalya dışından çok sayıda misafirinin yarışmaya katılmak için yola çıktığını söyledi.

Siyaset Cafe © 2013
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Sitene Ekle
Haber Portalı Yazılımı
Siyaset Cafe
Haberler
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Tarih
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Medya
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Teknoloji
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin