Birleşmiş Milletler’den teşekkür geldi

Birleşmiş Milletler’den teşekkür geldi

Sanatçı Suzan Kardeş, bu sene salgın sebebiyle online olarak gerçekleştirdiği Hıdırellez Bayramı kutlamaları ile ilgili Birleşmiş Milletler temsilcisinden övgü dolu bir teşekkür mesajı aldı.

UNESCO'nun Dünya Kültürel Mirası'na giren Hıdırellez Bayramı’nın farkındalığı adına geçmişten bugüne büyük çaba gösteren Suzan Kardeş, Birleşmiş Milletler ekibinden Mehmet Işkın’ın kendisine aktardığı mesaj karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

 

Mehmet Işkın, online geçen görüşme sırasında Birleşmiş Milletler ekibini temsilen Suzan Kardeş'e çiçek takdim ederek “Bu özel günde Suzan Kardeş'i en uygun isim olarak düşündük. Bir arada tutan ve birliği en güzel haliyle temsil ettiği için burada bir arada bulunmak istedik. Herkes Suzan'ın konserine gitmeli ve Balkan ezgilerinin rüzgarına kapılmalı” şeklinde bir konuşma yaptı.


Suzan Kardeş ise, “Bugün benim için o kadar değerli ki. Sizlerle bir arada olmak ve böyle güzel birleştirici bir günde sizin gibi değerli insanlarla bir arada olmak benim hayalimdi. Yine bir hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Birleşmiş Milletler ile ortak özelliğimiz sanırım bir arada tutmak ve birliği arttırmak. Biz biriz ve kimse bizi ayıramaz. Kültürel zenginliğimiz ile çok güzeliz” ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.