'Bizim Çocuklar'dan kötü başlangıç: Türkiye 0-3 İtalya

'Bizim Çocuklar'dan kötü başlangıç: Türkiye 0-3 İtalya

EURO 2020 Türkiye - İtalya maçıyla sahne alacak.İki takımın da ilk 11'i belli oldu. Karşılaşma 0-3 sona erdi.

Tüm dünyanın edeceği açılış maçında Milli Takımımız, yıldızlar topluluğu İtalya ile galibiyet için kozlarını paylaşacak.

Türkiye - İtalya ilk 11'ler:

 

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

İtalya: Donnarrumma - Florenzi, Chiellini, Bonucci, Spinazzola, Jorginho, Locatelli, Barella, Berardi, Insigne, Immobile

İLK YARIDA UĞURCAN ŞOV YAPTI!

 

Mücadelenin ilk yarısında millilerimiz güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyemedi. Kendi yarı sahamızda oynanan ilk 45 dakikada kalecimiz Uğurcan Çakır, ilk yarıya damga vurdu. Özellikle 22. dakikada İtalya'nın kullandığı kornerde iyi yükselen Chiellini'nin kafa vuruşunda Uğurcan nefis bir kurtarışla gole izin vermedi. İtalya'nın atakları sonuç vermeyince iki takım soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Ay yıldızlı ekibimiz ikinci yarıya da istediği gibi başlayamadı. 53. dakikada gelişen İtalya atağında Domenico Berardi'nin sağ taraftan çevirdiği topta Merih Demiral topu kendi kalesine gönderdi. 66. dakikada Ciro Immobile farkı 2'ye çıkarırken 79. dakikada Insigne'nin attığı gol maçın skorunu tayin etti ve İtalya sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

SIRADAKİ RAKİP GALLER

 

İlk karşılaşmada sahadan puansız ayrılan milliler, gruptaki ikinci maçını 16 Haziran Çarşamba günü Galler ile saat 19.00'da Azerbaycan'ın Bakü şehrinde kozlarını paylaşacak. İtalya ise aynı gün saat 22.00'de İsviçre ile 3 puan mücadelesi verecek.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.