Bomba iddia! Meltem, boşandığı eşinin yanına sevgilisiyle döndü

Bomba iddia! Meltem, boşandığı eşinin yanına sevgilisiyle döndü

80 yaşındaki ABD’li zengin bir iş adamıyla evlenen ve daha sonra boşanan 32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu hakkında bomba iddia daha ortaya atıldı.

Geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla Amerika'ya yerleşen ve kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun boşandığı haberlerinden sonra bir bomba iddia daha ortaya atıldı.

 

Daha önce bu evliliği ortaya çıkaran Onur Akay yeni gelişmeyi şöyle aktardı:

 

"Meltem resmen ayrıldı. Ama parasız kalınca eski eşinin yanına döndü. Hem de 'Kardeşim' dediği genç bir erkekle. Ama Meltem'in kardeşi Türkiye'de yaşıyor.Yanındaki kişinin sevgilisi olduğunu duydum. Ayrıca Meltem, Amerika'da kaçak olarak kalıyor.

 

meltem-siyasetcafe.jpg

 

Miraloğlu'nun evlilik haberini basına duyuran yine ses sanatçısı Onur Akay olmuştu. Daha sonra Miraloğlu, evliliği hakkında magazin programlarında yorum yapan Akay'a, üç ay süreyle konuşma yasağı getirmişti.

 

meltem-siyasetcafe4.jpg

 

Miraloğlu şimdi ise, 3 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi için, avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurdu.

 

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

 

Oyuncu, 13 Ocak 1987'de Diyarbakır'da doğan Meltem Miralooğlu, 2 yaşında iken geçim zorlukları sebebiyle ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmıştır.

Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu ifade edilen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur. İlk olarak "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi" reklam filminde oynamıştır. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynamıştır.

 

MELTEM MİRALOĞLU HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

 

Sekerat Son 2016
Aşık 2016
Ateş 2016
Güzel Günler Göreceğiz

 

MELTEM MİRALOĞLU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

 

Adını Kalbime Yazdım
Hayat Devam Ediyor
Kılıç Günü
Bir Bulut Olsam

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.