Bu da c.nsel ilişki tarikatı; Ünlü oyuncudan şok ifadeler

Bu da c.nsel ilişki tarikatı; Ünlü oyuncudan şok ifadeler

Ünlü oyuncu Sarah Edmondson içine düştüğü c.nsel ilişki tarikatının pençesinden nasıl kurtuldu. Edmondson, tarikat tarafından nasıl kaçırıldığını ve nasıl kurtulduğunu anlattı.

Kanadalı oyuncu Sarah Edmondson, Nxivm isimli c.nsel ilişki tarikatının pençesine düşmüştü. Edmondson, tarikattan nasıl kaçtığını New York Times gazetesine anlattı.

 

cinsel-iliski-1.jpg

42 yaşındaki Kanadalı oyuncu Sarah Edmondson, 27 yaşındayken ''Kişisel Gelişim Grubu'' sanıp katıldığı c*nsel ilişki tarikatı Nxivm'den nasıl kurtulduğunu, New York Times'a anlattı.

 

c-iliski-2-1-min.jpg

 

Film yapımcısı Mark Vicente, güzel oyuncuya bu topluluğun bir kişisel gelişim grubu olduğunu söyledi. Vicente'nin bu yalanına inanan Edmondson, tarikata girdikten sonra korkunç gerçekle karşılaştı.

O dönem kariyerinde yükselmek isteyen Edmonson, 10 yılı aşkın bir süre tarikatta kaldı. Öyle ki, tarikatın kurucu üyeleri Keith Reinere ve Nancy Salzman'ın sağ kolu bile oldu.

 

c-iliski-3.jpg

Edmondson, o dönem tarikatı "Dünyayı değiştirmek isteyen hümanist insanlarla dolu" bir topluluk olarak nitelendiriyordu. Bu nedenle yine tarikattan tanıştığı biriyle evlendi ve çocuk sahibi oldu.

 

c-iliski-3-jpg-4.jpg

Ancak tarikatın yıllardır süren bir geleneği, Edmondson'u derinden etkiledi. Kurucu Keith Raniere adının baş harflerini vücutlarına dağlayan kadınlar, daha sonra onunla c.nsel ilişkiye giriyordu.

 

c-iliski-5.jpg

Kanadalı oyuncu, 40 dakika süren bu acılı işlemi izlerken, içinde bulunduğu topluluğun bir köle sistemi olduğunu anladı.

Kendisini tarikatla tanıştıran yapımcı Mark Vicente'nin cesaretlendirmesiyle tarikatı terk etmeyi aklına oyan güzel oyuncu, kocasıyla tarikattan kaçmayı başardı.

 

c-ilisk-6-001.jpg

 

Şimdilerde 2 çocuk annesi olan Edmondson'un tarikatta yaşadıkları, New York Times gazetesinin birinci sayfasında yayınlandı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum