Bu takım şampiyon olacak

Bu takım şampiyon olacak

Sivasspor yenilgisi sonrası, futbol dışı konuşulması gereken şeyler olduğunu ve yapılan hataların oyunu etkilediğini söyleyen Fenerbahçe teknik direktörü, şampiyonluğa olan inançlarını dile getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

 

Yanal, hep futbolu konuşmak istediklerini söylediklerini ancak bugün sahada futbolun dışında konuşulması gereken çok şey yaşandığını belirtti.

 

Maçta futbolun dışına çıkıldığını savunan Yanal, "22-23 dakikalık oyunun görüntüsü çok farklıydı. Kazanmayı kendisine ilke edinmiş bir takım görüyorduk. Her şeyiyle üstün olan bizdik. Eksik kaldıktan sonra da aynı oyunu oynamaya çalışan bir takım vardı" dedi ve şöyle devam etti:

 

"Özellikle kartlar ve avantajlar konusunda oynamak isteyen takımın yaşadığı sorunun altını çizmek gerekiyor. Futbolcular da hata yapıyor, diğer paydaşlar da hata yapacak ama bugünkü hatalar maalesef oyunu etkiledi. Oyunu etkileyecek hataları yapmamak gerekiyor. Nasıl bizler oyuncularımızın hatalarını değerlendiriyorsak bunu da değerlendirecek kurumlar düşünmelidir"

 

"FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK"


Yanal, "Fenerbahçe, şampiyon olacak, bunu çok net söylüyorum. Bugün biz taraftarlarımızı üzdük. Bizi destekleyen, bu duruşundan vazgeçmeyen, herkese örnek olan çok güçlü bir camiamız var. Sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Biz bundan sonra hep kazanacağız, kazanmak için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Ligde üst üste iki maç kaybettiklerine değinen Yanal, "Kendi işimize, oyunumuza bakıyoruz. Bu adil oyunun içinde biraz da sesimizi duyurmak gerekiyor. Biz, duruşu olan ve bunu bütün ülkeye kanıtlamış 25 milyon taraftarın temsilcileriyiz. Gerekeni yapacağız ve bu takım şampiyon olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.