Bülent Ersoy'dan şok açıklama: Çıplaklar kampında rahatım!

Bülent Ersoy'dan şok açıklama: Çıplaklar kampında rahatım!

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, gazetecilerin sorularına çarpıcı yanıtlar verdi.

Bir otelin açılış gecesinde sahne alan Ersoy, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Bronz teni hakkında sorulan sorulara ise Ersoy "Hiç mayo kullanmadan yanıyorum. "Marbella'da çıplaklar kampında rahatım" ifadelerini kullandı.
 

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, salı gecesi Yalova'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli TermaCity'nin açılış gecesinde sahnedeydi. Havuz başında gerçekleşen konseri 1000 kişi izledi.
 

Yalova Valisi Muammer Erol, Termal Kaymakamı Vehbi Bakır, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'da vardı. Diva sahnede coştukça coştu ve tam 4 saaate yakın sahnede kaldı, konserinin sonunda ise ayakta alkışlandığı görüldü.

Gülşah Saraçoğlu'nun atölyesinin hazırladığı, ten rengi tül üzerine, yarı değerli Swarovski taşlar işlenmiş transparan tuvaleti ve bronz teni ile Diva, sadece sesiyle değil, görüntüsüyle de izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
 

ÇIPLAKLAR KAMPINDA BRONZLAŞMIŞ

Konser öncesi İstanbul'dan gelen basın mensuplarıyla, hazırlandığı kral dairesinde bir araya gelen Bülent Ersoy'a gazetecilerin "Çok şıksınız Bülent Hanım" demesi üzerine "Gülşah Saraçoğlu hazırladı, beğendiniz mi?" şeklinde konuştu.

Gazetecilerin "Çok da güzel yanmışsınız odanıza girince gözümüzü aldınız, yurtdışındaymışsınız" cümlesi üzerine Diva şunları söyledi:

"İspanya Marbella’daydım. Türkiye’de tatil yapmıyorum çünkü o şekilde görüntülenmek istemiyorum. Çünkü ben hiç mayo kullanmadan yanıyorum. Marbella'da çıplaklar kampında rahatım!" dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.