Burak Sayın’dan yeni single konseri

Burak Sayın’dan yeni single konseri

Led Zeppelin’in gitaristi Jimmy Page ile aynı sahneyi paylaşan, rock müzik sahnesinin ünlün ismi Burak Sayın, kendi bestelerini müzikseverlerle buluşturuyor. İkinci single’ı 'Deliyim'i çıkartan şarkıcı 5 Kasım akşamı Kadıköy Dorock XL sahnesinde olacak.

Rock müzik sanatçısı Burak Sayın’ın önümüzdeki aylarda Sony Music Türkiye/R-Act etiketiyle piyasaya çıkacak albümünün parçaları, single’lar halinde tek tek yayınlanmaya devam ediyor. Akıncan Eldes prodüktörlüğünde kaydedilen, sanatçının kendi bestelerinden oluşan albümde, usta gitarist Akın Eldes ve usta davulcu Cengiz Baysal’ın da imzaları yer alıyor. Akın Eldes’in gitarıyla eşlik ettiği ilk single’ı İmkansız’ı geçtiğimiz aylarda yayınlanan Sayın’ın ikinci single’ı ‘Deliyim’ de müzikseverlerle buluştu.

 

Burak Sayın, grubunda genç kadın davulcu Leyan Şenay’a yer verirken, gitarda parlayan genç yetenek Akıncan Eldes, klavyede usta isim Barış Göker, bas gitarda ise sessiz kahraman Arif Ortakmaç yer alıyor.

 

İki single’ın da video klipleri tüm dijital platformlardaki yerini alan Burak Sayın’ın solo konseri, 5 Kasım 2019 Salı akşamı saat 22.30’da Kadıköy Dorock XL’da gerçekleşecek. Yeni single’larının yanı sıra etkilendiği büyük ustaların parçalarını da yeniden canlı olarak yorumlayacak olan Sayın’ın konser biletleri hala satışta.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.