Burak Sergen'den Nihan Ünsal’a zina davası!

Burak Sergen'den Nihan Ünsal’a zina davası!

Burak Sergen ile Nihan Ünsal'ın boşanma davasının detayları ortaya çıkmaya başladı.

Geçen aylarda koronavirüsüne yakalanan ve hastalığı çok ağır geçiren Burak Sergen, toparlanır toparlanmaz haziran ayında sürpriz bir kararla sevgilisi Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu. 4 Haziran’da kıyılan nikahtan sonra Sergen, “Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum" demişti.

Henüz 4 aylık evli Burak Sergen ihanet iddiaları ile sarsılmıştı. Nihan Ünsal’a ait olduğu ileri sürülen ihanet görüntüleri medyaya yansımıştı.

 

DEDEKTİF TAKMIŞ


Ünlü oyuncu, dizi ve filmlerdeki senaryolar aratmayan bir şey yaşadı. Sergen, 4 aylık eşi tarafından aldatıldığını öğrendi. Ünsal'dan şüphelenen ve peşine dedektif takan Sergen, yasak aşkı belgeledi.

 

ZİNA DAVASI AÇTI


Koronavirüs nedeniyle yaşam savaşı verdiği süreçte dahi aldatıldığını öğrenen Sergen, fotoğrafların ardından harekete geçti ve zina nedeniyle boşanma davası açtı.

Avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran usta oyuncu eşine zina nedeniyle boşanma davası açan Sergen, o fotoğrafları delil olarak mahkemeye sundu.

Bir an önce boşanmak istediğini dilekçesinde dile getiren Sergen, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadı. Boşanma davasına gizlilik kararı getirildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.