Burası Suriye ve İslam adına bebekleri öldürmek

Burası Suriye ve İslam adına bebekleri öldürmek

ÖSO tarafından paylaşılan bu fotoğraf kan dondurdu. Suriye'yi kana bulayan El Nusra'nın namlusunun ucunda bu kez küçücük bir çocuk var...

El Nusra'nın Suriye'de gerçekleştirdiği katliam ile ilgili fotoğraflara bir yenisi daha eklendi. CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Facebook'tan paylaştığı fotoğrafta, bir bebeğin üzerine bir sürü namlunun çevrildiği görülüyor.

 

Aygün fotoğrafla ilgili şu yorumda bulundu:

 

"Lazkiye'ye bağlı Kesap'ta katliam yapan, Ermenileri sürgün eden, ibadethaneleri yağmalayan, Alevi kadın ve çocukları ise 'ganimet' olarak birlikte götüren El Nusracıların götürdüğü bir bebek, namluların altındaki bu bebek için sayfalarına 'Düşman soyundan Alevi' diye yazmışlar, işte Tayyip Erdoğan'ın, Hakan Fidan'ın TIR dolusu silah verdiği teröristlerin son 'esiri': Namlular altında bir bebe.. Cihatçı yamyamlar sürüsü, Suriye halkı ve ordusu hepinizi temizleyecek!"

 

EN GENÇ REHİNEMİZ

 

Sham Times adlı internet sitesinde yer alan habere göre Özgür Suriye Ordusu taraftarınca sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafın altında “bizim en genç rehinemiz” yazıyor. Şoke eden bu fotoğraf kadar fotoğrafa yazılan yorum da tepki çekiyor. Bebeğin akıbetinin ne olduğu şimdilik bilinmiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.