Burcu Kıratlı tesettüre girdi

Burcu Kıratlı tesettüre girdi

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur ve iddialı pozlarıyla çok konuşulan oyuncu Burcu Kıratlı'nın tesettürlü fotoğrafları ortaya çıktı.

Sinan Akçıl ile yaşadığı evlilikleriyle gündeme gelen oyuncu Burcu Kıratlı bu kez tesettürlü haliyle adından söz ettirmeyi başardı.

İkinci kez nikah masasına oturduğu 39 yaşındaki şarkıcı Sinan Akçıl ile son dönemde evliliğinde kriz çıktığı ve bir kez daha boşanacakları konuşulan Burcu Kırtalı'nın yıllar önce rol aldığı bir filmde canlandırdığı karakter yeniden gündem oldu.

 

ytytyt.JPG

 

Son olarak evliliğiyle ilgili “Asla aldatma yok. Evet, şu an bir boşanma durumumuz var ama beklemedeyiz. Araya üçüncü kişiler girdi. Bizim derdimiz tamamen kendimizle. Derdimiz de iki kişilik, kavgamız da iki kişilik, aşkımız da iki kişilik. Birbirimize çok ağır yaşattığımız bir şey yok. Sadece bekliyoruz. Sonucunu da yakında göreceğiz.” açıklamasını yapan Burcu Kıratlı bu kez de oyunculuğuyla adından söz ettirdi.

 

bbbbb-003.JPG

 

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur ve iddialı pozlarıyla çok konuşulan Burcu Kıratlı'nın tesettürlü fotoğrafları ortaya çıktı.

Senaristliğini Yasin Uslu ve Seda Altaylı Turgutlu'nun yaptığı, haksızlığa uğramış ailesi ve umudu elinden alınmış bir adamın ve çocuklarıyla bir başına kalmış bir kadının hikayesini konu alan 'Bizim Hikaye' filminde rol alan oyuncu Burcu Kırtalı'nın tesettürlü hali yıllar sonra gündem oldu.

 

bvvbvb.JPG

 

Naz Elmas, Cansel Elçin, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, İbrahim Kendirici gibi isimleri kadrosunda buluşturan Bizim Hikaye filmi için Burcu Kıratlı tesettüre girmişti. Kırtalı'nın o halleri yeniden gündeme geldi.

 

yttytyt.JPG

 

Burcu Kırtalı, daha önce verdiği röportajda başörtülü rolü için şunları söylemişti:

 

''Filmdeki Elif karakteri ile benim karakterim pek benzemiyor aslında. Elif daha olgun ve sakin yaklaşıyor olaylara. Bende gençliğimin verdiği bir fevrilik ve acelecilik var hep. O tesettürlü ve aynı zamanda tezhip yapıyor. Bana senaryo geldiğinde iki rol önerilmişti, ben bu karakteri seçtim. Çünkü farklı karakterler oynamayı ve ters köşe yapmayı seviyorum. Tesettürü ilk taktığımda iyi geldi, kendini başka boyutta hissediyormuşsun gibi. Onu taktığın zaman ister istemez ağır başlı oluyorsun. İyi bir deneyim oldu benim için.''

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.