Bursa galası için geri sayım

Bursa galası için geri sayım

Birbirinden ayrı düşmüş bir arkadaş grubunun yeniden buluşmalarını konu alan birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı ‘Biz Böyleyiz’ filminin gala gösterimi 12 Ocak Pazar Günü Bursa’da bulunan Kent Meydanı AVM ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Kadrosunda Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Boran Kuzum ve Hümeyra gibi değerli oyuncuların yer aldığı filmin gösterimi oyuncularının katılımı ile renklenecek. Oyuncu, Yönetmen ve Senarist Caner Özyurtlu’nun senaryosunu kaleme aldığı ve yönettiği film eğlenceli senaryosu ile sinemaseverleri bekliyor. Bursa galasında 16.00’da oyuncu-seyirci buluşması, 16.30’da ise film gösterimi yapılacak.

 

 Çocukluk ve gençlik dönemlerini birlikte geçiren bir grup arkadaş, yetişkinliğe geçmeleriyle birlikte hepsi farklı yönlere savrulur. Nezihe'nin ellerinde büyüyen grup, hayatta en değer verdikleri kişi olan Nezihe'nin rahatsızlandığını öğrendiklerinde büyük bir üzüntüye kapılırlar. Bu süreçte Nezihe'nin yanında olmak isteyen ekip, İstanbul'dan Nezihe'nin İzmir'deki evine gitmeye karar verirler.

 

 Birbirlerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan arkadaşlar, bu vesileyle birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda kalır. Bu süreç, sürpriz gelişmelerin ve geçmişe yönelik hesaplaşmaların yaşanmasına neden olur.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.