Bursaspor’da Mesut Bakkal dönemi resmen başladı

Bursaspor’da Mesut Bakkal dönemi resmen başladı

Samet Aybaba ile yolları ayıran Bursaspor’da, Mesut Bakkal dönemi başladı. Deneyimli hoca bugün ilk antrenmanına çıktı.

Küme düşme hattına gerileyen Bursaspor’da fatura Samet Aybaba’ya kesilmiş, Teknik Direktörlük görevine de Mesut Bakkal getirilmişti. Mesut Bakkal, bugün ilk antrenmanına çıktı ve düzenlediği basın toplantısıyla kulübün geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursaspor ile 7 maç için anlaştığını söyleyen Mesut Bakkal, takıma fayda sağlaması halinde büyük mutluluk duyacağını belirtti. Küskünlüklerin bir kenara bırakılması gerektiğini vurgulayan Mesut Bakkal, camia ve taraftardan tek isteğinin, oyuncuların moral ve motivasyonunun yüksek tutulması için gerekeni yapmaları olduğunu kaydetti.

mesut-bakkal.jpg

Mazeret üretme haklarının olmadığının altını çizen Mesut Bakkal, sürecin Trabzonspor maçı ile başlamasını ümit ettiğini, yeni bir sayfa açmak istediklerini aktardı. Samet Aybaba ve ekibine teşekkür eden Bakkal, eski teknik ekibin çok atletik bir takım bıraktığını söyledi.

Öte yandan, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, basın toplantısı öncesi Başkan Ali Ay İle bir araya gelen Mesut Bakkal’ın sözleşme imzaladığı duyuruldu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.