Buse Terim’in muhteşem değişimi

Buse Terim’in muhteşem değişimi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, doğumdan sonra kilo almış, Eylül 2019’da diyete girmişti. Bir dönem sosyal medyada da kilolarıyla ilgili adeta linç edilen Bahçekapılı, diyetini hiç bozmadı ve 25 kilo verdi

Buse Terim Eylül 2019’da diyete girmiş, 83’ten 58 kiloya düşmüştü. Buse, dün hem eski hem de en yeni halini Instagram’da paylaşıp altına şöyle yazdı: “Kendime sağlıklı beslenmeyi ve daha iyi yaşamayı öğrettiğim için teşekkür ediyorum.”

 

ARALIKLI ORUÇ SİSTEMİ BAŞARIYA GÖTÜRDÜ

Mide ameliyatı geçirdiği yönündeki iddialar ile ilgili Buse Terim şu açıklamayı yapmıştı: “Sağlıksız yaşadığımı fark ettiğim noktada karar verdim, özüme dönmek istedim. Midemi küçülttürdüğümü iddia edenler oldu. Gülüyorum sadece. Korkarım zaten."

 

İki çocuk annesi Terim, "Benim uyguladığım sistem aralıklı oruç. Bu sisteme ben eylül sonu başladım, iki öğün beslendim. Aralarda tabii ki ara öğün yaptım ama ana öğün olarak bir kahvaltı öğünü bir öğlen ve akşamı birleştirdiğim son öğünü yiyordum." demişti.

 

30 YAŞINA BASTI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Bahçekapılı’nın dün doğum günüydü. Kutlamayı kızları Nil, Naz ve 2014’te evlendiği Volkan Bahçekapılı ile Bodrum’da yaptı. Volkan, 30 yaşına basan Buse için şunları söyledi; “Aşkım, hayat arkadaşım, dert ortağım, ilk göz ağrım, gençliğim, dualarımın sebebi. Diğer yarım seni çok seviyorum.”

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.