Çalımbay’dan ayrılık açıklaması! ‘Sezon sonu…’

Çalımbay’dan ayrılık açıklaması! ‘Sezon sonu…’

Son dakika… Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, geleceğine ilişkin flaş bir açıklamada bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Bordo – Mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, sezon sonunda Trabzonspor ile yollarını ayıracağını resmen açıkladı.

Ersun Yanal'ın gönderilmesinin ardından Trabzonspor başına getirilen teknik direktörü Rıza Çalımbay, Karabükspor maçı öncesinde kritik bir basın toplantısı düzenledi ve ayrılacağını resmen açıkladı.

Bordo-Mavililerin başında son maçına çıkacak olan ve ardından sözleşmesi bitecek olan Rıza Çalımbay, Trabzonspor’da çalıştığı sürede yaşadıklarını da tek tek anlattı.

Trabzonspor ile önümüzdeki yıl çalışıp çalışmayacağına da açıklık getiren Çalımbay, dün Özkan Sümer ile bir araya geldiğini söyledi. 

Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, “Dün Özkan Hoca, Hayrettin Bey ve Ömer bey ile bir araya geldik. Ben istedim bu görüşmeyi, ben kendilerine “mukavelem bitiyor” dedim. “Hocam ne düşünüyorsunuz nasıl yapalım?” dediler. “Teşekkür ediyorum” dedim “önümüzdeki sene çalışmayı düşünmüyorum” dedim. “Ben burada her şeyi yaptım buradan da çok çok iyi bir şekilde ayrılmak istiyorum size teşekkür ediyorum” dedim ve yolumuzu ayırdık” açıklamasında bulundu. 

Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un başında son kez Karabükspor maçına çıkacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.