Canlı yayında Rus gazeteci itiraf etti: “Altımda bir şey yok!”

Canlı yayında Rus gazeteci itiraf etti: “Altımda bir şey yok!”

YouTube kanalından yaptığı canlı yayına Rus gazeteci Maria Gladkikth ile gündemi değerlendiren Cüneyt Özdemir, konuğundan bachata dansı yapmasını istedi. Gladkikth, Özdemir'in bu isteğine "Altımda pek bir şey yok" deyince Özdemir gülme krizine tutuldu

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalındaki canlı yayın konuğu Rus gazeteci Maria Gladkikth oldu.

 

Daha önce CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programına katılan Maria Gladkikth, bale yapmasını istenince bachata dansını bildiğini söylemişti. Cüneyt Özdemir'in yayın sırasında "Bir bachata yapmadan bırakmam" isteği üzerine, Maria Gladkikth, "Yapardım ama altımda pek bir şey yok" cevabını verdi. Rus gazetecinin ayağa kalkıp şortunu göstermesi ise Cüneyt Özdemir'i kahkahalara boğdu.

 

DAHA ÖNCE KONUSU GEÇMİŞTİ

Geçtiğimiz gün CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın programında koronavirüs ve aşı ile tedavi konuşulurken, konu bir anda dans türlerine gelmişti.

 

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun bale yapmasını istediği Rus gazeteci Maria Gladkikth bale ve salsayı bilmediğini bachata dansı yaptığını söylemişti. Ardından ise Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu "Bak Maria böyle oynanıyor" deyip zeybek oynamaya başlamıştı.

 

“TÜRK TELEVİZYONLARI ÇOK EĞLENCELİ”

Programda yaşananları tekrar izleyince gülmekten ağladığını söyleyen Gladkikth, "Koronayı konuşacağız haber konuşacağız dediler ben de ona göre hazırlandım. Çok karışık duygulardayım. Çıktığımda önce salsa oldu, sonra şarkı söyledi ardından zeybek oynadı. Ama Türk televizyon kanallarını çok sevmeye başladım. Rusya'da hiçbir zaman böyle bir şey görmedim. Rusya'da ana haber bülteni sunuyorum ve haber programı yapıyorum. Ama benim program böyle eğlenceli değil. Hayatımı yeniden gözden geçirmeye başladım. Hocayı belki kendi programıma davet edebilirim" ifadelerini kullandı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.