Canlı yayında Zahide Yetiş'ten skandal "Anal ilişki" sorusu

Canlı yayında Zahide Yetiş'ten skandal "Anal ilişki" sorusu

Show TV'de canlı yayında akıl almaz bir skandal yaşandı ve Zahide Yetiş'ten "Anal ilişki" sorusu sosyal medyaya bomba gibi düştü

Show TV'de ekrana gelen sunuculuğunu ve moderatörlüğünü Zahide Yetiş’in yaptığı ve gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Zahide Yetiş'le programında “hemoroid” konusu masaya yatırıldı.

Zahide Yetiş, programda doktor Feridun Kunak'a "Hocam bir şey soracağım ama, ben bunu nasıl soracağım" dedi ve düşünmeye başladı. Feridun Kunak, "Her şeyi kardeş kardeş konuşuyoruz" dedi ve soruyu istedi.

Bunun üzerine Zahide Yetiş, "Şimdi bu işte utanma sıkılma yok, bana gelip bunu soranlar olduğu için ben de sizin sesiniz olduğum için sormam lazım.

Hocam bazen, cinsel hayatta beyler farklı şeyler istiyor. Hanımlar da bazen hayır diyemiyor. Anladınız yani di mi? Ondan olur mu bu?" diye sordu.

Feridun Kunak ise şöyle cevap verdi: "Kesinlikle ve kesinlikle onu yapmayınız. Çok tehlikeli ve İslam'i açıdan da günahtır. Ayrıca zarları yırtarsınız, sifinkleri bozarsınız. Gaz tutamazsınız, çok büyük sıkıntı. Bunu yapmayınız. Aklınıza bile getirmeyiniz. Çok tehlikeli çok kötü bir şey."

Olay ise sosyal medyada oldukça büyük ilgi yarattı ve çeşitli yorumlara sebep oldu. İşte onlardan bazıları:

 

zahde-yetis6.jpg

 

zahideyetis2.jpg

 

zahide-yetis3.jpg

 

zahide-yetis4.jpg

 

zahide-yetis5.jpg

 

zahide-yetis6.jpg

 

zahide-yetis7.jpg

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum