Çatlak Şanzel'in cinayet itirafına tepki yağdı!

Çatlak Şanzel'in cinayet itirafına tepki yağdı!

Çatlak Şanzel lakaplı Şanzel Çetin, Armağan Çağlayan'ın YouTube programı ''Gör Beni''ye konuk oldu. Şanzel, cinayet itirafı kan dondurdu. Tepki yağdı.

Ankara'da pavyonlarda küçük yaşından beri şarkı söyleyen ve ''Neredesin Bacısını S...evdiğim'' gibi bir şarkıyla tanınan Şanzel Çetin, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayımlanan 'Gör Beni' adlı programına konuk oldu. Çatlak Şanzel, anlattıklarıyla bazen ağızları açık bırakırken bazen de izleyenleri sinirden küplere bindirdi. 

DOKTORU ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN HAPİS YATMIŞ
17 yaşında babaannesinin doktor hatası nedeniyle öldüğünü iddia eden Çatlak Şanzel, o doktoru öldürdüğünü itiraf edip ardından da birkaç defa ''adam yaralama'' suçundan hapis yattığını söyleyince ise izleyenlerin kanı dondu. 

 

CİNAYET İTİRAFI TT OLDU
Hatta Çatlak Şanzel, bu itirafını pişmanlık duymayarak gülerek anlatınca izleyenler daha da sinirden deliye döndü. Çatlak Şanzel, bu itirafıyla sosyal medya hesabı Twitter'da bir anda en çok konuşulanlar listesine girdi ve TT oldu. 

catlak1.jpg

 

 

BABAANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SONRA DOKTORU ÖLDÜRMÜŞ
Okumuş bir aileden geldiğini, babaannesinin gazeteci, dedesinin ise emniyet mensubu olduğunu söyleyen Çatlak Şanzel, hayatındaki en önemli kişinin babaannesi olduğunu bu sebeple vefatının onu deliye döndürdüğünü dedesinin beylik tabancası ile yanlış ameliyat ettiğini iddia ettiği doktora 3 kez ateş ettiğini bir kurşunun denk gelerek doktorun ölümüne neden olduğunu söyledi. 

 

catlak2.jpg

 

TEPKİ YAĞDI
Bu cinayet itirafını yaparken Sağlık çalışanlarına şiddet olarak algılanmasını istemediğini söyleyen Şanzel, yalnızca sağlık çalışanlarının değil izleyen herkesin tepkisini çekti. 

 

SADECE 7 YIL HAPİS YATTI
Doktoru öldürmesinin ardından 36 sene hapis cezası aldığını fakat yaşının 18'den küçük olması ve cezaevindeyken başka suça bulaşmaması, üniversitesi kazanmış olması gibi etkenlerle yalnızca 7 yıl 2 ay hapiste kaldığını söylemesi ise herkesi daha da sinirlendirdi. 


Twitter'da kısa videolarla cinayet itirafı anını izleyenler ve Armağan Çağlayan'ın programını takip edenler Çatlak Şanzel'e ateş püskürdü. 

ÇATLAK ŞANZEL KİMDİR?

Gerçek adı Şanzel Çetin olan fenomen şarkıcı sahne adıyla 'Çatlak Şanzel' olarak biliniyor. 1982 yılında dünyaya gelen Çatlak Şanzel, Ankara’da yaşamını sürdürüyor ancak aslen Kahramanmaraş Elbistanlı.

12 yaşından itibaren düğünlerde sahne almaya başlayan Çatlak Şanzel, 17 yaşında adam öldürmekten cezaevine girdi ve o yıllarda hiç tanımadığı bir adamla evlendi.

'Neredesin' şarkısı ile sosyal medyanın fenomen isimleri arasına girmeyi başaran Şanzel Çetin, Ankara'da farklı mekanlarda sahne alıyor ve sahne aldığı mekanlarda kendisine has üslubu ile tanınıyor.

LAKABI NEDEN "ÇATLAK"?

Armağan Çağlayan’a verdiği röportajda isminin hikayesini açıklayan Çatlak Şanzel şunları söyledi:

''Biraz deli doluyum, Ankara tabiriyle 'harbi kız' derler. O yüzden de Çatlak derler. Ama lakabımı piyanist bir abim koydu. Bir abiye kafa tutmuştum, o da Çatlak bu kadın dedi. Öyle kaldı.''

 

İŞTE ŞANZEL'E GELEN TEPKİLER

İşte Çatlak Şanzel'in cinayet itirafının ardından Twitter'dan gelen o tepkiler...

 

foto1-072.jpg

 

foto2-055.jpg

 

foto3-041.jpg

 

foto4-028.jpg

 

foto6-013.jpg

 

foto7-006.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.