Cem Yılmaz'dan ayrıldılar haberine videolu yanıt

Cem Yılmaz'dan ayrıldılar haberine videolu yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ayrıldıkları iddiası bugn gündeme bomba gibi düşmüştü. Yılmaz bu iddialara bir video paylaşarak yanıt verdi.

 

Sabah saatlerinde Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinin ayrıldığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz ise bu iddiaları Instagram hesabından paylaştığı video ile yalanladı.

Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile birlikte paylaştığı videoda, “Delirmişler, vallahi delirmişler” yorumunu yaptı.

Neler olmuştu?

Kanal D'de yayımlanan 2. Sayfa magazin programının haberine göre, Cem Yılmaz ve Defne Samyeli görüşmeme kararı aldığı söylenmişti. Hatta 2. Sayfa'da ortaya atılan iddiaya göre, Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın evinden de taşındı. 

 

Ayrılık iddiaları dilden dile yayılırken ikilinin hayranlarını ise şoke etmişti. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Cem Yılmaz'ın gösterisine gelen Defne Samyeli, Yılmaz'ın ailesiyle tanışmış ve aileye girdiğinin sinyalleri verilmişti. 

 

Cem Yılmaz da Bodrum'da Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile gezerken görüntülenmişti. İkilinin artık evlenmesi beklenirken gelen ayrılık haberi şaşırtmıştı ki ikili bu iddiaları gülerek yalanladı. 

 

Peki, Defne Samyeli kimdir?

 

Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya’lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul'da doğmuştur. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır. TRT İstanbul Radyosu'nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni üçüncülükle bitirdi.

 

Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde okudu. Ancak yarışmalar ve iş hayatı yüzünden yarım kalan okulundan seneler sonra; yatay geçiş yaptığı iş idaresi bölümünden mezun oldu. 24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box'ın ya da sonraki adıyla İnter Star'ın güzellik yarışmasında “Türkiye üçüncü güzeli” oldu. Ardından Senegal'deki Avrupa Güzellik Yarışması'nda dördüncü oldu. Ancak yarışmanın birincisi bir nedenle elenir ve Defne Samyeli yine üçüncülük tacını giydi.

 

Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yaptı. Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. Bir gün canlı yayın konuğu olan Melih Kibar ile hayallerinden biri daha gerçek olur. Defne Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli Melih Kibar şarkılarından oluşan “Tek Başına” isimli bir albümü vardır.

 

1994 yılında Show Tv'de “Show'da Show” adlı bir eğlence programı yaptı. Show TV'den Kanal D'ye transfer oldu. Bir süre “Şakalamaca” adlı programı sunduktan sonra “Gecenin İçinden” adlı haber programını sunmaya başladı. Editörlüğü de üstlenen Defne Samyeli, 1999 Ekiminde Kanal D'nin “anchorwoman”ı olarak karşımıza çıktı. 2000 yılında rahim kanserine yakalandı.

 

Tedavi görüp iyileşti. Temmuz 2000 ayında Amerika'ya giderek New york'da Ameliyat oldu. Amerika dönüşü 11 Eylül 2000'de Kanal D ekranında görevinin başına döndü. 15 Temmuz 2002'de ise Show TV'ye transfer oldu. 2008 yılında Ali Kırca ekibiyle beraber Show TV'ye geldi.

 

Deren ve Derin adlarında iki kız çocuğu var. İlk kızı Deren'i 1996 yılında Las Vegas'ta dünyaya getirdi. Bebeğin adı anne ve babasının adlarının birleşiminden gelmektedir. 2003 yılında ikinci kızı Derin doğdu. Defne Samyeli, boşandıktan sonra siyasetçi Hüsamettin Özkan’ın eski damadı Emre Alkin ile nişanlandı.

defne-001.jpg

Son aylarda Cem Yılmaz ile birliktelik yaşayan Samyeli, Cem Yılmaz ile  evlilik yolunda hızla ilerliyor.

İlgili haber;

cem-yilmaz-mans.jpg

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.