Cemcir ve Kural Başarı Ödülü aldı

Cemcir ve Kural Başarı Ödülü aldı

27 Eylül tarihine kadar sürecek ‘Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda ‘Baba Parası’ filminin başrol oyuncuları, Murat Cemcir ve Ahmet Kural SİSAY başarı ödülüne layık görüldü

Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından Bodrum İskele Meydanı’nda gerçekleşen ödül töreni ile etkinliğe katılan sanatçılar ödüllerini aldılar. ‘Baba Parası’nın başrol oyuncuları, Murat Cemcir ve Ahmet Kural  SİSAY başarı ödülünü Bodrum’da aldılar. Türkiye'nin en komik ikilisini, altıncı kez uzun metrajlı film projesinde bir araya getiren "Baba Parası’’ 1 Ocak 2020'de vizyona girecek.

90'lı Yıllar Beyazperdede

‘’Baba Parası’’nın senarist ve yönetmeni Selçuk Aydemir'in çocukluk hatıralarını bir film öyküsüne dönüştürdüğü, "Mahalleden Arkadaşlar"  filmi ise 27 Mart  2020’de vizyondaki yerini alacak. Başrolünde Nurgül Yeşilçay’ın da yer aldığı  "Mahalleden Arkadaşlar"ın gişe başarısına kesin olarak bakılıyor.

Çok yakında beyaz perdede görücüye çıkacak ‘’Baba Parası’’ ve "Mahalleden Arkadaşlar” adlı iki filmin hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.