Charlie’nin Melekleri’ne Türk dokunuşu

Charlie’nin Melekleri’ne Türk dokunuşu

Tüm zamanların en sevilen film serilerinden biri olan Charlie’nin Melekleri’nin son filmine Türk tasarımcı Tuğba Kuzdere Yorgancıoğlu'nun ürünleri damgasını vurdu.

Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska ve Elizabeth Banks'in başrollerini paylaştığı yeni Charlie’nin Melekleri filminden ülkemizi de ilgilendiren güzel bir haber geldi. Aynı zamanda filmin yönetmenliğini üstlenen Elizabeth Banks, filmde Tuğba Kuzdere Yorgancıoğlu'nun markası ‘Tukutukum’ ürünlerini kullandı!

 

‘Matrix’, ‘Avatar’, ‘Bulut Atlası’ gibi ünlü Hollywood filmlerinin Avustralyalı kostüm tasarımcısı Kym Barrett; İstanbul çekimlerinde Tuğba Kuzdere Yorgancıoğlu’nun ürünlerini filmde kullanmak üzere seçti. 

 

 

Hamburg ve Berlin’de gerçekleşen çekimlerin Türkiye (İstanbul) ayağının yapımcılığını daha önce bir çok yabancı projeye imza atan Diloy Gülün yaptı. 

 

 

MELEKLER İSTANBUL’A İNDİ

İstanbul’da çekilen görüntülerde Elizabeth Banks’in yakasındaki fular dikkat çekiyor. Fragman ve teaser görüntülerinde de oldukça ön planda olan bu fular; Tuğba Kuzudere Yorgancığlu markası Tukutukum’un yeni koleksiyonundan bir parça…

 

 

Ülkemizde tüm dünya ile aynı anda 29 Kasım 2019’da vizyona gireceği duyrulan sinema tarihinin en popüler serilerinden bir tanesi olan film, Türk sinemaseverler tarafından da heyecanla bekleniyor.


Tuğba Kuzdere Yorgancıoğlu kimdir?

Tuğba Kuzdere Işık Lisesi’nden mezun olduktan sonra Bilkent İletişim ve Tasarım bölümünde eğitim hayatına devam etti. Daha sonra Milano’ya giden Tuğba Instituto Europeo di Design Üniversitesi’nde Moda Pazarlama ve Yönetimi Master’ını yaptı. Milano’da Ugo Cacciatori ve Costume National gibi büyük İtalyan markalarının farklı departmanlarında çalıştı. 

 

Tuğba sonrasında kendi şirketi olan Lamodaist’i kurdu ve tasarımcı ve moda markalarına 360 derece moda danışmanlık hizmeti verdi. 2014 senesinde kendi markası olan TukuTukum’u kurarak hayalini gerçekleştirdi. 

Türk üretim kalitesini ve el işçiliğini modern tasarımlar ile buluşturan TukuTukum, her zaman güçlü, cesur ve renkli hayatları destekleyerek; çarpıcı ve özenle tasarlanmış desenleri ile ön plana çıkıyor. 2010 yılına Arya Kadın Platform'undan tasarımcı olarak yatırım aldı. Geçtiğimiz yıl ilk kitabı İtalya'da aldığı moda eğitiminin ardından İstanbul'a geri dönen Alara'nın tutkulu macerasını anlattığı"ve büyük beğeni toplayan Sen Sus Stilin Konuşsun" kitabını okurlarla buluşturdu. 

Tuğba Kuzdere Yorgancıoğlu Tukutukum kreatif direktörü ve stylist olarak çalışmalarına devam etmektedir. 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.