CHP'den bir ihraç daha! Suçu gerçekleri söylemek

CHP'den bir ihraç daha! Suçu gerçekleri söylemek

'Benim partim FETÖ'ye teslim oldu' diyen CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve 22. dönem Tunceli Milletvekili Yılmaz Ateş, partiden ihraç edildi.

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve 22. dönem Tunceli Milletvekili Yılmaz Ateş, geçtiğimiz hafta partisini eleştiren sözleriyle çok konuşuldu, parti içinden de tepki aldı.

Ateş, katıldığı bir televizyon programında CHP'nin FETÖ'yle ilişkisini eleştirerek; "MHP’yi ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe, FETÖ terör örgütüne teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı." demişti.

Bu sözler üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise; Yılmaz Ateş'in, eski partisine doğrudan ve kasten ihanet ettiğini belirterek, "Kendisini noktasız, virgülsüz şekilde ayıplıyoruz, kınıyoruz." dedi.

 

 

Ateş hakkında, parti tarafından inceleme başlatıldı.

 

PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİ

 

Yılmaz Ateş, dün CHP Ankara Disiplin Kurulu kararıyla partiden kesin olarak ihraç edildi.

 

ÖZTÜRK YILMAZ DA İHRAÇ EDİLMİŞTİ

 

Şimdilerde yeni bir parti kurma hazırlığı içerisinde olan Büyükelçi ve Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz'da PKK ile ilgili eleştirileri sebebiyle CHP'den ihraç edilmişti.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.