CHP’li belediye başkanının yasak aşkı! Karısı yatak odasında bastı

CHP bir kez daha yasak aşk iddiaları ile sarsıldı. CHP Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün kayınpederinin sosyal medyada paylaştığı 'metresi var' mesajı hafta sonu siyasi kulislerde bomba etkisi yarattı.

Gül'ün eşini aldattığı iddiası hakkında gazeteci Sabahattin Önkibar'dan da yeni detaylar ve CHP yönetimine önemli uyarılar geldi.

KAYINPEDERİ İFŞA ETTİ

CHP'li Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün kayınpederi Hüseyin Işık, damadı hakkında "yasak aşk" iddiasında bulunarak "yolsuzluk" imaları ile bezeli bir mesaj paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim olan Erdem Gül'ın kızını aldattığını ve metres tuttuğunu iddia eden öfkeli kayınpeder Gül'e üstü kapalı "yolsuzluk" suçlamaları da yöneltti.

GÜL'E ÇOK AĞIR SÖZLER

Hüseyin Işık sosyal medyada paylaştığı ve Erdem Gül'ü hedef alan mesajında, çocuklarının masraflarını karşılayacağını söyleyen CHP'li başkana çok ağır sözlerle yüklenerek; "Aldığın 9-10 bin lira aylıkla içkilerinizi mi, metresini mi, tuttuğun evin ve adadaki evin giderlerini mi karşılayacak acaba?" diye yazdı.

Işık, damadı Erdem Gül hakkında yolsuzluk imasında da bulunarak, 2 milyonluk ihaleyi 15 milyona yaptırmak istediğini ileri sürdü.

"METRESİYLE BASILDI" İDDİASI

Yeni yasak aşk skandalı CHP'yi bir kez daha karıştırırken partiye yakın bir isim olan gazeteci Sabahattin Önkibar'dan konuyla ilgili yeni detaylar geldi.

Skandalın nasıl ortaya çıktığını CHP'li kaynaklarına dayanarak anlatan Önkibar şu ifadeleri kullandı;

"Aslı Hanım eşi Erdem Gül'ü metresiyle yatak odasında suçüstü yapmış. Evet böyle bir bilgi CHP'nin içinden geldi. Bu ne anlama geliyor, bunun sonuçları ne olur, sorusuna gelince bakın AKP zaten bu tür bahaneler malzemeler arıyor.

Bendeniz hatırlarsınız bu ikazlarımı sadece Erdem Gül bağlamında yapmıyorum, aynı şeyi Ekrem İmamoğlu için de yaptım. Malum o kayak tatili olayında, ki Ekrem İmamoğlu'na açıktan destek veren bir gazeteciyim."


TURPUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE Mİ?

Erdem Gül konusunda önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanacağına da dikkat çeken Önkibar, "Bu arkadaş önümüzdeki günlede yeni facialara neden olacak. Bana o yönde gelen bilgiler var. Ne yapılabilir bilmiyorum istifa etse Adalar'da onun yerine birisi gelse... Ama istifa edeceğine pek ihtimal vermiyorum ama bu arkadaş ne idi ne oldu, havalandı tabiri caizse." değerlendirmesinde bulundu.

 

siyasetcafe.com
 

 

 

İzlenme: 1346
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar