CHP'yi şok eden istifa gerekçesi

CHP'yi şok eden istifa gerekçesi

CHP'de Böyle istifa gerekçesi görülmedi

ISPARTA’nın Yenişarbademli İl Genel Meclisi üyesi CHP’li Yalçın Sağlam, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Gençer’in oğlunun düğününde oynayıp damada para taktığı gerekçesiyle partisinden dışlandığını iddia ederek istifa etti.

 

Yenişarbademli İlçesi’nde 2009 yerel seçimlerinde CHP’den İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Yalçın Sağlam, ilginç bir iddiada bulunarak partisi CHP’den istifa etti. 3 Şubat’ta partisinden istifa ettiğini açıklayan Sağlam, "Ak Partili İlçe Başkanı Yaşar Gençer’e bir toplantı sırasında oturması için kendi yerimi verdim. Yine Yaşar Gençer’in oğlunun düğününe katılarak oynadım ve takı töreninde para taktım. Bu yüzden partim tarafından dışlandımö dedi.

 

Partili Belediye Başkanı Mustafa Erdem tarafından dışlandığını iddia eden Sağlam, bunun gerekçesi olarak AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Gençer’in oğlunun düğününe katılarak takı takmasını açıkladı. Belediye Başkanı Mustafa Erdem ile yaşadığı bir diyalogu da anlatan Yalçın Sağlam, "Kaymakamlıkta yapılan bir toplantıda AK Parti İlçe Başkanına yer verdim. Onun düğününe gittim. Kim olursa olsun 10 sefer düğün yapsın giderim. İpe sapa gelmeyecek konularla dışlandım. Bu yüzden istifa ediyorum" diye konuştu.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.