Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşıldı

Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinde enkaz altında kalan Hatayspor futbolcusu Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinde günlerdir enkaz altından çıkması beklenen Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu'dan acı haber geldi.

Atsu'nun Türkiye temsilcisi Murat Uzunmehmet, yapılan arama kurtarma çalışmalarında Ganalı oyuncunun cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Uzunmehmet yaptığı açıklamada, "Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Depremin olduğu ilk günden bu yana kaldığı bina olan Rönesans Rezidans'ın enkaz altında kendisine ulaşılmaya çalışılan oyuncunun Türkiye temsilcisi menajeri Murat Uzunmehmet, Demirören Haber Ajansı'na konuyla ilgili açıklamasında "Atsu'nun cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu" dedi.

 

GOL ATMASA GİDİYORDU


Hatayspor'un son oynadığı lig maçında Kasımpaşa'ya uzatma dakikalarında attığı serbest vuruş golü ile takımına 3 puan kazandıran Atsu hakkında acı bir ayrıntı paylaşıldı.

Önceki gün açıklamalarda bulunan Hatayspor İdar Menajeri Fatih İlek, "Christian Atsu, depremden önce Gaziantep FK ile yaptığımız maçtan oynanmadan, hocaya daha çok süre almak istediğini söyledi. 'Takım bulursam ayrılabilir miyim?' dedi. Volkan hoca da bu isteğini kabul etmişti. O maçta süre almadı; ama Kasımpaşa maçından sonra bileti vardı. Yurt dışına ailesinin yanına gidecekti. Uçak bileti vardı; ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı çoşkudan sonra 'Gitmeyeyim, burada kalayım' dedi. En mutlu olduğu günde depreme yakalandı. Akşam 23.00'te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa'ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu" ifadelerini kullanmıştı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.