Cimbom, Trabzonspor’un eski yıldızını transfer etti

Cimbom, Trabzonspor’un eski yıldızını transfer etti

Galatasaray, Bordo – Mavili takımın eski futbolcusunu kadrosuna kattı. İşte ayrıntılar;

Sarı – Kırmızılı takım Osmanlıspor’un yıldız futbolcusu Serdar Gürler ile anlaştı. Teknik direktör Fatih Terim alternatifli bir kadro oluşturmak kolları sıvadı ve Osmanlıspor’dan Serdar Gürler’in transfer edilmesi için yönetimden talepte bulundu.

Galatasaray yönetimi ise Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu Serdar Gürler için Osmanlıspor’un kapısını çaldı. Küme düşen Osmanlıspor ise elindeki bazı maliyetli futbolcuları 1 yıllığına kiraya verip Süper Lig’e çıktıktan sonra takımla devam etmelerini istiyor.

Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ın da çok istediği Serdar Gürler’in transferini büyük ölçüde bitirdi. Aslan, 26 yaşındaki oyuncu ve kulübü Osmanlıspor ile 1 yıllık kiralama konusunda el sıkıştı. Tarafların son pürüzleri gidermek için görüştüğü öğrenildi. Serdar Gürler’in imzasıyla ilgili resmi açıklama her an gelebilir. Fatih Terim, yeni öğrencisinin kampa katılmasını dört gözle bekliyor.

29 maçta 12 gol 5 asist

Serdar Gürler, Osmanlıspor’un ligden düştüğü geçtiğimiz sezon performansıyla büyük beğeni topladı. Milli takıma kadar yükselen başarılı kanat oyuncusu, ligi 29 maçta attığı 12 gol ve yaptığı 5 asistle tamamladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.