Çıplak halde deprem paylaşımı yapan Bahar Candan infial yarattı

Çıplak halde deprem paylaşımı yapan Bahar Candan infial yarattı

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından Bahar Candan yaptığı skandal paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Bahar Candan'ın yarı çıplak verdiği bu pozuna ve paylaşımına düştüğü ciddiyetsiz yoruma sinirlenen popçu Ece Seçkin adeta ateş püskürdü.

Adını ilk olarak İşte Benim Stilim yarışması ile duyuran ve daha sonra Doya Doya Moda programında yarışan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, depremle ilgili yaptığı skandal paylaşımıyla gündeme geldi.

Türkiye'nin yüreği yanarken, Bahar Candan depremle dalga geçti ve bunu sosyal medya malzemesi yaptı. 

 

YARI ÇIPLAK POZ VERİP 'ÜZGÜNÜM' DEDİ!


Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde ciddi bir yıkıma neden deprem sonrasında Türkiye tek yürek oldu. Depremzedeler için seferberlik yapılırken sanat ve spor camiasının ünlü isimleri de desteklerini esirgemedi. Kimi sosyal medya hesabından üzüntüsünü bile getirdi, kimi ise afet bölgesi için maddi yardımlarda bulundu. Tüm Türkiye depremde hayatını kaybeden vatandaşlara ağlarken, Bahar Candan'ın sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşım büyük tepki çekti.

Peluş ayısına sarıldığı yarı çıplak karesini Instagram hesabından paylaşan Bahar Candan, paylaşımına dalga geçer gibi ''Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz size yardım etmek için elimizden geleni yapacağız'' notunu düştü.

 

asasas-024.JPG

 

Candan bu paylaşımından dolayı linç yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları 'Bahar Candan'ı takipten çıkın' yorumlarında bulundu.

 

ECE SEÇKİN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

 

Sosyal medya kullanıcılarından Candan'a tepki yağarken, şarkıcı Ece Seçkin sinirlerine hakim olamadı ve Candan'ın paylaşımına ''Allah senin belanı versin'' yorumunda bulundu.

Şarkıcı Fulden Uras da, Bahar Candan'ın eleştiri toplayan bu karesine ''Çıkın şunu takipten. Tek para kaynağı burası'' yorumunu yaptı.

Gelen tepkilerin ardından Bahar Candan kendisini ''Benim tarzım çocukça olduğu için ayımla üzüntümü dile getirmek istedim'' şeklindeki açıklamasıyla savundu.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.