Clinton'u soruşturan FBI ajanının başına neler gelmiş?

Clinton'u soruşturan FBI ajanının başına neler gelmiş?

Amerika başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala çalkantılı günler geçiriyor. FETÖ'nün de finansal destek sağladığı Başkan Adayı Hillary Clinton'ın başı FBI soruşturması yüzünden oldukça ağrırken ABD basınında çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

ABD Başkan Adayı Hillary Clinton’ın ‘E-posta skandalı’nı araştıran FBI ajanı ve ailesi şüpheli bir şekilde evlerinde ölü bulundu.

 

ABD medyasının aktardığı bilgiye göre Clinton’un e-postalarını soruşturan FBI ajanı Michael Brown’un, karısı ve çocukları evdeyken evi ateşe verdiği ardından tabancasıyla kendisini öldürdüğünü bildirdi.

 

Ancak 12 yıldır FBI ajanı olarak çalışan Michael Brown’un şüpheli ölümü sonrası yangın nedeniyle evde bulunan deliler de toplanamadı.

 

ABD medyasında çeşitli komplo teorileri tartışılırken ülkedeki sağ medya bu işi ‘Clinton için çalışan küresel suikastçıların yapmış olabileceğini evi de delilleri yok etmek için ateşe verdiğini’ iddia etti.

 

Brown’un ölümünden 48 saat sonra ise Clinton soruşturmasında yeni bir gelişme kaydedildi.

 

FBI, ABD Başkan adayı Hillary Clinton'ın e-postalarıyla ilgili soruşturmayı tamamladı. İncelenen postalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı bildirildi. 

Kaynak: denverguardian.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.