Cübbeli şimdi de kahin oldu! 17 Mart gecesi bela yağacak

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut, Koronavirüs'e karşı 132 kez 'bulaşıcı mikroplardan korunma' duasının okunması gerektiğini söylemişti ve gündeme oturmuştu. Bugün ise youtube'de paylaştığı videoda yarın geceye dikkat çekerek: "b

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Koronavirüs'e karşı 132 kez 'bulaşıcı mikroplardan korunma' duasının okunması gerektiğini savunmuştu. Şimdi de kahinliğe soyundu ve "bela yağacak" dedi. 

 

"YARIN GECE BELA YAĞACAK"

Cübbeli, 16 Mart'ı 17 Mart'a bağlayan gecede başımıza belaların yağacağı kehanetinde bulunarak şöyle devam etti; Kıymetli takipçilerimiz, önümüzdeki 17 Mart yani salıyı çarşambaya bağlayan gece Rumi takvime göre mart ayının ilk çarşamba gecesidir. Bu zaman diliminde Evliyaullahın keşfine göre Muhammet Mustafa Mahua ül Hazretleri, Evliyaullahın reislerinden küçük Fatih Ehlinden bir zaddır. "Ratül bir hayat" adlı bir eseri vardır. Çok muhteber bir eserdir. O eserinde buyuruyor; ki hicri hesaba göre safer ayının son çarşambası nasıl bir senelik belalar yağıyorsa onun için dualar okunuyorsa beşair tarafından irtifaklı mesele. Mart ayının ilk çarşamba gecesi de böylece belaların yağdığı bir gecedir. 

 

İŞTE O AÇIKLAMA:

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İzlenme: 1865
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar